Cum s-au cunoscut, de fapt, Cocuța și Bogdan Boantă. Adevărul despre relația lor

Cum s-au cunoscut, de fapt, Cocuța și Bogdan Boantă. Adevărul despre relația lor
Cum s-au cunoscut, de fapt, Cocuța și Bogdan Boantă. Adevărul despre relația lor

Cocuța și Bogdan Boantă se clasează în topul celor mai cunoscuți dansatori din România. De-a lungul anilor, majoritatea persoanelor au suținut că între ei ar fi o relație, însă, surpriză: cei doi sunt cei mai buni prieteni, iar asta reiese din declarațiile lor.

Cum s-au cunoscut Cocuța și Bogdan Boantă

Cocuța a povestit la Antena Stars cum s-au cunoscut, dar mai ales care a fost prima impresie despre partenerul ei de dans. La vremea respectivă, el participa la o emisiune de dans, iar ea își susținea o prietenă în cadrul emisiunii respective. Când a văzut cazul lui Bogdan, dar mai ales, cum plânge în direct, aceasta s-a gândit că este… ”penibil”:

”Eu eram acasă. El era concurent la o emisiune cu dans și eu urmăream pe Silvia, prietena mea cea mai bună. Intrase recent în baletul acelei emisiuni. Eu am ajuns la acea emisiune în sezonul 4, pentru că, până atunci, lucram la altă producție, la un serial. Mă uitam la televizor să o văd pe prietena mea. Între timp, îl văd pe el și cazul lui și zic: ”Ia uite-l și pe ăsta, ce plânge acolo. Ce penibil!”. Și asta a fost prima mea imagine despre el.”, a afirmat Cocuța pentru Antena Stars.

De asemenea, Cocuța susține că nici Bogdan nu a plăcut-o deloc la început, ba chiar o considera nesuferită în momentul în care s-au cunoscut pentru prima oară față în față.

”Mai târziu am intrat în echipă și ne-am cunoscut față în față. Nici atunci nu a fost o chimie aparte, pentru că el nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită.”, a mai adăugat ea.

”Nu eram invidios”

Bogdan a ținut însă să-și completeze partenera. Dansatorul a afirmat că nu era vorba de suportat sau nu, ci doar că, la început, el nu cunoștea pe nimeni, iar ea era apreciată de toți. Nu era vorba de invidie, ci de faptul că-și dorea să învețe cât mai multe.

”Intra așa, se știa cu toată lumea. Eu fiind la început nu prea mă cunoșteam cu lumea, nu mă integrasem. Nu eram invidios sau ceva, asta spun. Pur și simplu avea atitudinea asta (…) pe care o are și acum. Și acum când o cunosc oamenii zic că nu se pot înțelege cu ea, dar după, o iubește toată lumea”, a precizat Bogdan Boantă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI