Cum a sărbătorit Delia de ziua ei de naștere. Petrecere de pomină, cu multe vedete din showbiz

Cum a sărbătorit Delia de ziua ei de naștere. Petrecere de pomină, cu multe vedete din showbiz
Cum si-a sarbatorit Delia ziua de nastere

Delia aniversează azi ziua de naștere. Artista împlinește azi, 7 februarie vârsta de 39 de ani. Însă evenimentul nu a trecut neobservat, întrucât în ultimele story-uri publicate de Delia pe Instagram e petrecere în toată regula, la care au participat nume sonore din showbiz.

Cum a sărbătorit Delia de ziua ei de naștere

Delia Matache este una dintre cele mai bune artiste de la noi. Aceasta își sărbătorește azi ziua de naștere. În story-urile sale publicate pe instagram Delia a ținut să marcheze moementul cu o petrecere de pomină, la care au participat și vedete de la noi precum, Dan Badea,  Bogdan Boantă, dar și mama și sora ei, respectiv Gina Matache și Oana Matache.

S-a cântat, s-a dansat. Nu au lipsit nici muzica populară, pe care invitații au dansat de au încins podeaua.

De altfel, vedeta a primit multe mesaje de felicitare, la împlinirea vârstei de 39 de ani.

Dorința Deliei Matache

Delia Matache este o femeie împlinită. Are o carieră în plină ascensiune și o căsnicie solidă cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager. Vedeta adoră să călătorească, astfel că începutul de an i-a prins pe Delia și pe soțul ei în locații de vis precum Zanzibar sau Cancun. Ce și-ar dori mai mult artista însă? Să aibă mai mult timp de petrecut cu soțul ei.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci”, a mai spus Delia Matache, pentru revista Viva.

Amintim că Delia a cunoscut succesul în plan muzical, încă de la vârsta de 17 ani, alături de Nicolae Marin, sau Nick, în formația N&D.

„Publicul era mult mai entuziasmat. La primele concerte eram foarte surprinsă că vine atâta lume, mai ales că eram o trupă la început. Mă miram că lumea reacționa bine, dar credeam că totul e o joacă.”, spunea Delia în urmă cu ceva timp, după perioada celebrei trupe.