Cum a reușit Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor să se îmbogățească de la o vârstă fragedă: „Nu cred în talent”

Cum a reușit Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor să se îmbogățească de la o vârstă fragedă: „Nu cred în talent”
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri inedite pentru fani

Sebastian Dobrincu nu mai are nevoie de prezentare. Acesta a devenit cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley, iar de curând s-a alăturat echipei de la Imperiul Leilor. El și-a dezvăluit secretele, explicând cum a reușit să câștige sume uriașe de bani, deși este extrem de tânăr.

Ce a povestit Sebastian Dobrincu despre Imperiul Leilor

Antreprenorii pot să obțină finanțare din partea celor mai mari afaceriști din țară prin emisiunea Imperiul Leilor dacă vin cu o idee inedită, care să îi cucerească pe cei care fac parte din show. Telespectatorii s-au bucurat enorm când au aflat că Sebastian Dobrincu o să facă parte din acest proiect.

„Am acceptat oportunitatea cu mare drag. Secretul este că semănăm foarte mult ca poveste de viață, ne înțelegem foarte bine, chiar dacă e o diferență mare de vârstă.

Am crezut că o să fie mai greu să relaționăm, dar ne distrăm foarte bine la filmări. Am pornit toți de la 0. Eu am ars multe etape din viață, dar se văd repercursiuni mai târziu în viață.

Eu nici măcar nu am terminat școala, nu am experiența de a sta un cămin, nici măcar nu am diploma de facultate. Copilăria mea s-a învârtit în jurul muncii.

Părinții m-au îndrumat să fac cât mai multe lucruri, m-au împins să fac șah, înot, fotbal, să citesc. M-au aruncat către mai multe activități pentru a vedea ce vreau să fac.

Pasiunea mi-am descoperit-o singur, dar ei m-au învățat să fac cât mai multe activități.”, a spus Sebastian Dobrincu, la Vorbește lumea.

Ce secrete are Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu a ajuns pe culmile succesului la doar 24 de ani, fiind cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley. Totuși, el a mărturisit că nu crede în talent atunci când vine vorba despre partea intelectuală. Acesta consideră că doar prin muncă oamenii pot să obțină ce își doresc.

„Nu cred că e un singur lucru care îți garantează succesul, cred că sunt mai mulți indicatori. Este dificil să lucrezi cu oamenii încrezători, ei devin ușor aroganți. Fiecare Leu are anumiți indicatori.

Mă interesează să fie prezenți, să își cunoască afacerea, să aibă cifre bune și să fie siguri pe ei într-o oarecare măsură. Avem cazuri de toate felurile, este un mix incredibil.

Talent este să ai o voce aparte, să alergi foarte rapid. Eu nu cred în talent când vine vorba de partea intelectuală, cred în multă muncă. Dacă îți place ceea ce faci, nu simți că muncești.

Am făcut totul din drag. Nu am început cu gândul să fac carieră. Când am dat de obstacole, nu m-am dat bătut pentru că nu simțeam că e muncă.”, a adăugat acesta.

„Banii te schimbă dacă îi lași să te schimbe”

De asemenea, Sebastian Dobrincu nu a pornit cu gândul de a câștiga foarte mulți bani, ci mai degrabă s-a bucurat pentru că a putut să facă ce îi place. Acesta a mărturisit că a început să fie extrem de atent la oamenii din jurul său în momentul în care și-a dat seama că are parte de succes.

„Un singur moment care să mă dărâme nu am avut, nu îmi făceam planuri. Orice antreprenor dă de obstacole. Am avut evident obstacole, dar m-a motivat faptul că făceam ceea ce îmi place. (…)

Banii te schimbă dacă îi lași să te schimbe. Nu m-au încântat așa de tare, nu reprezintă un atu pentru mine. Ar fi ipocrit să zic că nu te schimbă într-o oarecare măsură, ești mai atent la oamenii din jur și ei la tine.

Sunt oameni care vor să profite, dar în general se întâmplă acest lucru. Am selectat oamenii din jur foarte bine.

Mamei i-am cumpărat o mașină. Știu că oricât o să le ofer cadouri, nu o să echivaleze cu investiția pe care au făcut-o ei cu mine ca timp.”, a mai zis el.

Sebastian Dobrincu este fondatorul platformey Storyheap. Aplicația a devenit lider pe piața de digital marketing, având în portofoliu clienți precum Tumblr, Hulu, Selena Gomez, Universal Music și Shake Shack. Tânărul milionar a intrat în lumea software-ului în 2009, când avea doar 11 ani.