Cum a reușit Răzvan Simion să se transforme în Liviu Dragnea. Imaginea de milioane e aici

Cum a reușit Răzvan Simion să se transforme în Liviu Dragnea. Imaginea de milioane e aici
Răzvan Simion, deliciul dimineții. Matinalul s-a deghizat involuntar în Liviu Dragnea

Răzvan Simion a fost omul dimineții! Celebrul matinal de la Antena a reușit să-i facă pe toți telespectatorii să se amuze copios cu ajutorul colegului său de platou. Ceea ce i-a surprins pe fani a fost asemănarea dintre acesta și Liviu Dragnea.

Răzvan Simion, deliciul dimineții. Matinalul s-a deghizat involuntar în Liviu Dragnea

Diminețile cu cei mai iubiți prezentatori sunt altfel, spun spectatorii care îi urmăresc deja de ani buni și care abia așteaptă compania lor la primele ore. Răzvan Simion și Dani Oțil au ales un joc extrem de amuzant pentru această zi. Cei doi au fost filmați de Ramona Olaru în timp ce răspundeau la câteva întrebări.

La un moment dat, după ce ridicau câte o carte de joc imensă unul dintre ei ajungea cu fața într-o pernă plină cu făină. Cei care au urmărit provocările de azi au putut observa cum mustața albă din cauza ingredientului care i-a pus pe moderatori pe foc le-a amintit de o renumită mustață care a făcut furori în lumea politică, mai exact cea a lui Liviu Dragnea.

Amintim că în luna noiembrie a lui 2019 fostul lider al Partidului Social Democrat a șocat pe toată lumea făcându-și apariția în instanță cu o schimbare uriașă de look. Fostul politician a apărut în fața judecătorilor fără „accesoriul” cu care i-a obișnuit pe români.

Ce se arată în ordonanța procurorilor?

„Inculpatul Liviu Nicolae Dragnea, președinte al Consiliului Județean Teleorman, ar fi inițiat un grup infracțional organizat din care ar fi făcut parte funcționari din administrația locală și persoane din mediul de afaceri. Grupul ar fi acționat în perioada 2001-2017 în scopul de a obține, în mod fraudulos, sume importante din contractele finanțate din fonduri publice (naționale și europene), prin infracțiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”

Prejudiciul creat în dauna bugetului public

-25.600.927 lei (diferența dintre prețul ofertat de Tel Drum SA și prețul cel mai mic ofertat) – contractul DJ 701
-5.742.872 lei (diferența dintre devizul real prevăzut în proiect și devizul modificat) – contractul DJ 506.

Acțiunea penală împotriva lui Liviu Dragnea

-constituirea unui grup infracțional organizat
două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul
-două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori -declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI