Cum a reușit o șoferiță să intre cu mașina prin geamul unui supermarket din Hunedoara

Cum a reușit o șoferiță să intre cu mașina prin geamul unui supermarket din Hunedoara
O şoferiţă a încurcat comenzile şi a intrat cu maşina prin vitrina supermarketului

O șoferiță a distrus complet geamul unui supermarket în timp ce încerca să iasă din parcarea unui supermarket. Întâmplarea a avut loc în localitatea Brad, județul Hunedoara, iar imaginile au devenit virale în câteva momente.

O șoferiță a intrat cu mașina prin geamul unui supermarket

Pe filmarea surprinsă de camere de supraveghere se poate vedea cum femeie se urcă la volanul unui BMW, fiind parcate pe locul special amenajat persoanelor cu dizabilități, și încearcă să iasă din parcare cu spatele.

A început manevra, însă nu a reușit să o termine, deoarece o altă mașină apare din partea stângă, moment în care șoferița schimbă manevra și decide să meargă înainte. După doar câteva secunde, aceasta accelerează puternic și intră cu autoturismul prin geamurile magazinului.

Cel mai probabil șoferița a încurcat accelerația cu frâna, însă și-a dat seama prea târziu și nu a mai reușit să redreseze mașina. Femeia a parcat pe locul special amenajat pentru persoanele cu handicap și deținea un astfel de permis.

De asemenea, potrivit Poliției, mașina ei era special concepută pentru a fi condusă de persoanele cu dizabilități. Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Mașină distrusă complet de un TIR

Un accident teribil a avut loc în urmă cu doar câteva zile, după ce un TIR care transporta lemne s-a izbit într-o mașină care circula regulamentar. TIR-ul a intrat de pe banda a doua de mers pe prima bandă, moment în care s-a produs tragedia. Accidentul a avut loc la ieșirea din Pitești spre autostrada A1.

Mașina a fost făcută praf, însă, din fericire, șoferița de 18 ani a scăpat ca prin minune, alături de tatăl ei care se afla în mașina cu ea atunci când s-a produs accidentul. Ambii au suferit răni ușoare.

”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Constanţa, care conducea un TIR, pe b-dul Petrochimiştilor din Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroşat un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers, de o tânără de 18 ani, din Piteşti”, au declarat pentru ”Adevărul” reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Martorii spun că fata de 18 ani și tatăl ei, în vârstă de 50 de ani, au ieșit singuri dintre fiare. Cei doi au fost transportați la spital și sunt în afara oricărui pericol. Totodată, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost întocmit pe numele șoferului de TIR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI