Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier. Cine se afla, de fapt, la volanul bolidului său

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier. Cine se afla, de fapt, la volanul bolidului său
Cine era la volanul masinii

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier astăzi dimineață, 29 noiembrie. Afaceristul nu a fost rănit, dar a fost nevoit să meargă la biroul de accidente ușoare pentru declarații. Maybach-ul de multe mii de euro al latifundiarului din Pipera a fost ușor avariat de un șofer neatent. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Gigi Becali face acum declarații despre accidentul în care a fost implicat.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Gigi Becali a avut accident e bulverdul Aviatorilor din București în această dimineață. Bolidul de lux al afaceristului s-a tamponat în trafic cu un Logan.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, accidentul fiind unul ușor. Polițiștii veniți la fața locului au descoperit că șoferul neatent implicat în accident consumase alcool.

Gigi Becali a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat, spunând că nu și-ar dori ca celălalt șofer să se aleagă cu dosar penal.

„Era Luțu la volan”

Totodată, patronul FCSB spune că nu el era cel care conducea, ci șoferul său, care a fost și el testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali pentru Pro Sport.

Pe de altă parte, un martor care a văzut incidentul a spus că, de fapt, șoferul lui Gigi Becali ar fi vinovat de accident, pentru că nu ar fi acordat prioritate.

„Am fost in spatele lui. Era cu Maybach-ul. Venea dinspre Aviatorilor şi a făcut stânga pe dublă continuă, iar Loganul venea dinspre Victoriei, a vrut să intre pe acea stradă şi a tăiat fața Loganului.

Am anunţat un echipaj de la Victoriei şi au plecat către accident”, a declarat martorul pentru Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI