Gabriela Cristea suferă cu adevărat. Ce mesaj a transmis, totul e evident acum

Gabriela Cristea suferă cu adevărat. Ce mesaj a transmis, totul e evident acum
De ce sufera Gabriela Cristea

Prezentatoarea de televiziune, Gabriela Cristea, a rămas fără emisiunea tv chiar înainte de pandemie. De altfel, vedeta a povestit chiar la scurt timp după ce a rămas fără emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars că speră să revină pe sticlă cu un alt proiect.

Gabriela Cristea suferă cu adevărat

Astfel că Gabriela Cristea spunea în vara acestui an că din toamnă va reveni la tv, dar lucrurile nu s-au întâmplat deloc așa. Nu se știe dacă dacă atunci când vorbea despre un nou proiect se referea la sezonul 2 al emsiunii Mireasă și dacă despre asta era vorba, iată că șefii de la Antena 1 au preferat-o pe Simona Gherghe, care acum prezintă acest show matrimonial.

Dar, în ultima perioadă, Gabriela Cristea a mai fost în platouri de televiziune însă doar în calitate de invitat al unor diverse emisiuni și un proiect pentru ea, aparent, nu s-a găsit. Zilele trecute, vedeta anunța lansarea unei emisiuni pe paginile ei de socializare, fiind vorba despre o emisiune online, făcută în bucătăria ei, unde aceasta va găti.

„Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea byGabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de Youtube, cu un proiect în care vă voi prezenta rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, a spus Gabriela Cristea.

Ce mesaj transmite Gabriela Cristea

Chiar și așa, din când în când, Gabriela Cristea mai pune tot pe paginile sale de socializare mesaje care te duc cu gândul la faptul căea suferă că nu mai este pe micul ecran

”Cea mai frumoasa lectie invatata in viata asta a fost urmatoarea: e frumos sa-ti implinesti visurile si sa traiesti bucuria reusitelor dar nu te concentra doar pe asta, dureaza pana ajungi la capat de drum, asa ca e important sa te bucuri din plin de fiecare zi si de calatoria catre visurile tale. Viata e frumoasa”, a scris Gabriela Cristea. Menționăm că aceasta și-a început cariera în televiziune încă din 1994, când a prezentat Eurovision la TVR.

Gabriela Cristea s-a născut pe data de 26 octombrie 1974, în Oltenița, și a fost prezentatoarea a emisiunii „Like a star” pe Antena Stars, dar și realizatoare de programe TV. Aceasta a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din SNSPA din București, Comunicare neurolingvistică și Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică – Ministerul Afacerilor Externe. Amintim că Gabriela Cristea a debutat la TVR 1 în 1994, fiind prezentator al concursului Eurovision.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI