Cum a reușit Kate Middleton să se apropie de Regină. Detaliul care a ajutat-o pe soția Prințului William să devină preferata Suveranei

Cum a reușit Kate Middleton să se apropie de Regină

Kate Middleton, soția Prințului William de Wales, este preferata Reginei Elisabeta. Cum a reușit să se facă plăcută de Suverană? Detaliul care a ajutat-o să ajungă la inima Reginei.

Cum a reușit Kate Middleton să se apropie de Regină?

Catherine, ducesă de Cambridge, născută Middleton, cunoscută popular sub numele ”Kate”, este soția Prințului William de Wales. Ea a studiat Istoria Artei în Scoția la Universitatea din St. Andrews, unde l-a întâlnit, în 2001, pe cel care urma să îi devină soț. Pe 16 noeimbrie 2010, Casa Clarence a anunțat că Prințul William și Kate Middleton doresc să se căsătorească în 2011.

Cum a reușit Kate Middleton să se apropie de Regină. Detaliul care a ajutat-o pe soția Prințului William să devină preferata Suveranei
Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta

Cuplul s-a logodit în luna octombrie a anului 2010, în Kenya, în timpul unei vacanțe de 10 zile, iar nunta a avut loc la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011. Se pare că așa cum au decurs lucrurile între Prințul William și Kate, logodna, nunta și copiii venind rapid una după cealaltă, așa de repede a intrat și Ducesa de Cambridge la inima Reginei Elisabeta.

Detaliul care a ajutat-o pe soția Prințului William să devină preferata Suveranei

Un detaliu interesant privind venirea lui Kate în familia regală este că, deși comparată cu Prințesa Diana, datorită aspectului ei fizic, a demonstrat că nu seamănă cu mama soțului ei și că încearcă să evite greșelile pe care le-a făcut aceasta. Cu timpul, Kate a arătat că s-a adaptat perfect tradițiilor regale și că fiecare apariție a ei este lăudată. În schimb, cea care îi calcă pe urme Prințesei Diana este Meghan Markle, care a devenit ținta jurnaliștilor din Marea Britanie.

Diferențele dintre cele două cumnate există, tocmai din această cauză și relația pe care o au cu Regina diferă. Astfel, dacă Meghan o mai supără pe Suverană, Kate ajunge, ușor, să fie preferata ei și să îi câștige respectul. Conform presei internaționale, Regina Elisabeta este o mare fană a lui Kate datorită atitudinii ei, dând dovadă de calm atunci când familia regală are unele probleme, având comportamentul unei regine.

„Regina este fană a lui Kate Middleton. Soția Prințului William a rămas calmă la toate atacurile venite dinspre presă către familia regală și a dat dovadă că și regalitățile sunt oameni normali. A arătat că are încredere în ea și că deține controlul, orice ar fi”, a spus o sursă pentru Vanity Fair.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI