Cum a reușit Kate Middleton să o impresioneze pe Regina Elisabeta, de Crăciun. Ăsta da gest frumos!

Cum a reușit Kate Middleton să o impresioneze pe Regina Elisabeta, de Crăciun. Ăsta da gest frumos!
Regina Elisabeta, impresionată de Kate Middleton

Multe persoane nu cred că Regina Elisabeta ar putea să aibă aceleași dorințe ca toată lumea de Crăciun. Kate Middleton a vrut să o impresioneze pe bunica soțului său, așa că a luat o decizie drastică. Suverana a fost uluită de gestul frumos pe care l-a făcut Ducesa de Cambridge.

Cum a impresionat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta

Kate Middleton și Regina Elisabeta au o relație foarte bună, mai ales pentru că ele se cunosc încă din 2008, deși încă nu avusese loc nunta cu Prințul William. Ducii de Cambridge s-au căsătorit în 2011, după mulți ani de relație, ei cunoscându-se pe când erau studenți.

Cele două sunt asemănate atunci când vine vorba despre stilul vestimentar, ținând cont că preferă ținute sobre și elegante. Mai mult, Kate Middleton își ia îndatoririle regale în serios, la fel ca Regina Elisabeta, care este cunoscută pentru faptul că adoră să se ocupe de orice activitate care are legătură cu rolul său.

Crăciunul este luat în serios și în Familia Regală, doar că titlurile sunt uitate în momentul în care se oferă cadouri. Kate Middleton și-a dorit să o impresioneze pe Regina Elisabeta încă de prima oară când a fost invitată să petreacă sărbătorile la Sandringham, așa că a venit cu o idee genială.

Ce cadou a primit Regina Elisabeta. Suverana s-a bucurat enorm

Aceasta era îngrijorată și nu știa ce să îi ofere Reginei Elisabeta de Crăciun, așa că s-a gândit ce fel de cadou ar prefera bunicii săi. Ducesa de Cambridge a dezvăluit, într-un interviu recent, că s-a decis să gătească ceva pentru ca Suverana să se bucure de alegerea făcută.

Se pare că Regina Elisabeta a savurat preparatul, ba chiar a așezat borcanul plin cu sos primit de la Kate Middleton pe masă, pentru ca toți invitații să se bucure de ce a gătit aceasta. Ducesa de Cambridge a răsuflat ușurată pentru că a reușit să o impresioneze pe bunica Prințului William.

„Îmi amintesc când am fost la Sandringham, pentru prima dată, de Crăciun. Și eram îngrijorată că nu știam ce să-i ofer Reginei drept cadou de Crăciun.

Mă gândeam: „Doamne, ce să-i dau?”. M-am gândit la ce le-aș da bunicilor mei. Și mi-am zis: „O să-i gătesc ceva”.

Ceea ce, să recunoaștem, ar fi putut ieși îngrozitor de prost. Dar am decis să fac rețeta de chutney a bunicii mele.

Am fost ușor îngrijorată după ce i-am dăruit borcanul cu sos, dar am observat a doua zi că era pe masă.”, a mărturisit Kate Middleton.