Florin Salam a luat decizia imprevizibilă. Ce a făcut acum împotriva interlopilor, se vor teme de azi înainte

Florin Salam a luat decizia imprevizibilă. Ce a făcut acum împotriva interlopilor, se vor teme de azi înainte
Florin Salam, amenintare reala catre interlopi

Florin Salam a luat decizia imprevizibilă. Ce a făcut acum împotriva interlopilor, se vor teme de azi înainte. Ce măsuri incredibile a luat manelistul, citiți în articolul de mai jos.

Decizia radicală a lui Florin Salam împotriva interlopilor. Manelistul s-a apucat de box

Florin Salam a înghițit multe la viața lui din partea interlopilor din toată țara. Aceștia l-au pus să cânte fără bani, l-au bătut, l-au luat la mișto șau chiar l-au tâlhărit. Astfel, Florin Salam a luat o decizie radicală.

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România nu mai vrea să întâmpine probleme la diverse cântări, motiv pentru care s-a apucat de antrenamente.

Florin Salam a boxat pentru început cu o domnișoară

Primul antrenamnet de box l-a făcut alături de o domnișoară. Domnișoara s-a dovedit mult mai agilă în mișcări, astfel că Florin Salam s-a retras din fața ei aceasta izbucnind în râs.

Florin Salam a apărut într-un filmuleț TikTok. În filmuleț apare alături de o domnișoară, cu mănuși de box pe mâini și prefăcându-se că boxează cu aceasta.

Florin Salam nu le va mai cânta în strună interlopilor

Lăsând gluma la o parte, lui Florin Salam nu i-a strica câteva lecții de box ținând cont că nu de puține ori acesta a fost pus în situații delicate de către cei care a fost invitat să le cânte.

Că se va apuca sau nu de box nu se cunoaște, ce se știe, însă, este că Florin Salam a făcut amenințări serioase la adresa acelora care nu se vor putea abține să îi facă rău. Nu îi va agresa, ci va merge la poliție să depună plângere.

Amenințarea lui Florin Salam

Florin Salam le-a transmis că, dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate.

Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează. Știe că trebuie după să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste presiunii. El a mai renunțat, de câteva ori, și la muzică din cauza interlopilor, dar, de această dată, simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a spus o sursă bine informată despre războiul pe care Florin Salam îl duce cu interlopii, scrie wowbiz.ro.