Cum a reușit Dana Rogoz să întinerească în doar câteva minute

Cum a reușit Dana Rogoz să întinerească în doar câteva minute
Cum a reușit Dana Rogoz să întinerească în doar câteva minute

Cum a reușit Dana Rogoz să întinerească în doar câteva minute. Nu, nu este vorba de magie, ci de ajutorul unui stilist talentat, care a reușit să îi schimbe nu doar look-ul, ci chiar să o facă să pară mult mai tânără. Actrița în vârstă de 36 de ani și-a dorit o schimbare, astfel că a mers la un salon de styling profesionist.

Cum a reușit Dana Rogoz să întinerească în doar câteva minute

Dana Rogoz și-a surprins fanii cu noul său look, care îi conferă un aer tineresc. Actrița a publicat pe InstaStory mai multe clipuri de la salonul de înfrumusețare, unde și-a schimbat coafura.

Actrița a optat pentru un breton romantic, în stil retro, dar și cu bucle, renunțând la coafura cu păr perfect întins. Rezultatul a fost pe placul atât fanilor săi, cât și al vedetelor, care i-au scris pe contul de Instagram.

Dana Rogoz, criticată după ce s-a pozat în costum de baie

Amintim însă că cu puțin timp în urmă, actrița dezvăluia pe Instagram că s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu multe critici pe seama aspectului fizic.

„„Ești prea slabă”, „Ți se văd coastele”, „Mai mănâncă și tu ceva”, „Ești anorexică?” Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat.

În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici…

Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam, evident, un tonus mult mai bun, al vârstei.

Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?

Pozele sunt neretuşate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze. Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus… ca în cabinele de probă. Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cină, pe covor roșu… oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem”, transmitea Dana Rogoz, pe rețelele sociale.