Cum a reacționat Victor Slav, după ce s-a spus că polițiștii l-au prins drogat la volan. Prezentatorul Kanal D, mărturisiri neașteptate

Cum a reacționat Victor Slav, după ce s-a spus că polițiștii l-au prins drogat la volan. Prezentatorul Kanal D, mărturisiri neașteptate

Prezentatorul de la Kanal D a făcut câteva mărturisiri neașteptate, într-un interviu pe care l-a acordat de curând. Fanii săi au putut afla ce părere are în prezent Victor Slav despre fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, alături de care are și-o fetiță, pe Sofia. Mai mult, vedeta a reacționat și după ce s-a spus că polițiștii l-au prins în stare de ebrietate, când se afla la volan, în luna aprilie din acest an.

Cum a reacționat Victor Slav, după ce s-a spus că polițiștii l-au prins drogat la volan

Victor Slav a avut de dat explicații cât se poate de serioase, în fața autorităților, după ce a fost prins la volan într-o stare total interzisă oricărui șofer. Mai exact, prezentatorul consumase droguri și a fost depistat pozitiv pentru acest lucru cu un aparat de tipul DrugTest. Este cunoscut că un asemenea gadget poate depisteze 6 feluri de substanțe, în mai puțin de 10 minute.

Cum a reacționat Victor Slav, după ce s-a spus că polițiștii l-au prins drogat la volan. Prezentatorul Kanal D, mărturisiri neașteptate
Victor Slav nu a intrat în detalii, în legătură cu faptul că a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

În cel mai recent interviu pe care l-a acordat, cunoscutul prezentator a vorbit deschis despre relația cu Bianca, dar și despre greșelile pe care le-a făcut până acum. Deși nu a fost deschis în ceea ce privește problema drogurilor sau că ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, acesta a menționat că a făcut anumite greșeli.

Victor Slav admite că a făcut greșeli

„În viață, toți suntem supuși greșelii, sunt etape în viața noastră, important este să înveți din acele greșeli. Și eu am greșelile mele, pe care le-am conștientizat și pe care le voi împărtăși Sofiei, la momentul potrivit. Încerc să o protejez cum pot mai bine și să o pregătesc pentru viață.”, a mărturisit Victor Slav, potrivit viva.ro.

Prezentatorul Kanal D a făcut câteva mărturisiri total neașteptate și legate de cine o crește pe micuța Sofia, pentru că fetița foștilor soți nu locuiește cu Bianca Drăgușanu, așa cum ar fi putut presupune fanii săi.

„Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București”, recunoaște Victor Slav.