Cum a reacționat Roxana Dobre după ce Bianca Drăgușanu l-a pârât pe Florin Salam că petrecea cu alte femei EXCLUSIV

Cum a reacționat Roxana Dobre după ce Bianca Drăgușanu l-a pârât pe Florin Salam că petrecea cu alte femei EXCLUSIV
Detalii din scandalul uriaș în care este implicată Bianca Drăgușanu. Ce s-a întâmplat la petercerea în care l-a prins pe Bădălău?

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost acuzată că a intrat în apartamentul în care iubitul său petrecea cu Florin Salam și alte tinere, înarmată cu o bâtă, luându-i la bătaie pe petrecăreții care au rupt-o la fugă. Fosta asistentă tv a anunțat-o apoi și pe partnerea manelistului, ce făcea acesta.

Detalii despre petrecerea stricată de Bianca Drăgușanu: Bădălău și Florin Salam se distrau în compania unor fete

Alături de Gabi Bădălău, iubitul de atunci al Biancăi Drăgușanu, Florin Salam, bun prieten cu acesta, au fost protagoniștii unei petreceri de pomină, alături de încă doi bărbați și șase fete, într-un apartament din zona Pipera.

Potrivit unei invitate, Bianca Drăgușanu, informată de dezmățul ce avea loc fără știrea sa, undeva la orele 4 dimineața, a intrat în casa respectivă, înarmată cu o bâtă și i-a luat la bătaie pe toți cei prezenți.

„Da, eu am fost”

Fosta asistentă a fost, de asemenea, și cea care a informat-o pe viitoarea mireasă a lui Florin Salam, cu care are o relație de mai bine de șapte ani, despre ce a făcut acesta.

„Da, eu am fost, mi se părea normal să știe”, a confirmat blondina pentru playtech.ro. Potrivit unei surse apropiate familiei manelistului, Roxana nu s-a gândit însă niciodată să anuleze nunta ce va avea loc, așa cum și-a dorit, undeva la malul mării, în afara granițelor țării:

„Cei doi au avut o discuție aprinsă pe marginea celor întâmplate, dar nu una care să le pună în pericol relația și planurile de viitor. Roxana este obișnuită cu petrecerile lui Salam. Nunta va avea loc, conform planurilor, dar înainte de acest eveniment, Salam și Roxana se vor cununa civil în România.

Iar Gabi Bădălău va fi invitat special. Chiar dacă cei doi și-l doresc ca naș, acesta ar putea fi doar cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, cu care este încă însurat, întrucât procesul de divorț nu s-a finalizat și este posibil să mai dureze ceva timp”.

Salam iertat, Bădălău ignorat

În timp ce Roxana și-a iertat partenerul, Bianca Drăgușanu nu a vrut să mai audă de iubitul său, după acest incident care, potrivit aceleiași surse, continuă să o caute. Acesta abia s-a întors din Grecia, împreună cu cei doi copii pe care-i are din căsătoria cu Claudia Pătrășcanu, precum și însoțit de mama sa.

„Bianca i-a transmis lui Bădălău că între ei totul s-a terminat. A fost doar nervoasă, nu pare să sufere după Gabi, chiar dacă probabil îl iubea. Bianca și-a făcut planurile ca acum, de 1 Mai, să plece singură în vacanță, peste hotare”, a adăugat aceeași sursă.

Între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut loc, de-a lungul relației lor, mai multe certuri, încheiate însă cu împăcări, după ce iubitul blondinei își cerea iertare, ducând-o în vacanțe de cinci stele peste hotare.

Deși cei doi aveau o relație de mai bine de un an, părinții iubitului său erau împotriva acestei idile și au refuzat să o cunoască pe fosta asistentă tv.