Cum a reacționat Pavel Bartoș după ce a aflat că l-a învins pe Dan Negru. Senzațional!

Cum a reacționat Pavel Bartoș după ce a aflat că l-a învins pe Dan Negru. Senzațional!
Pavel Bartoș l-a detronat pe Dan Negru în seara de Revelion

Românii au fost surprinși să audă că Revelionul lui Dan Negru nu a mai strâns atât de mulți oameni în fața micilor ecrane. Care a fost reacția lui Pavel Bartoș atunci când a auzit că l-a detronat pe Regele Revelioanelor?

Dan Negru, învins de Revelion de Pavel Bartoș: reacția actorului

Anul 2022 a început cu o premieră pentru mulți români și mulți prezentatori TV. Regele Revelioanelor nu a mai reușit să adune la fel de mulți oameni în fața micilor ecrane în noaptea dintre ani. Pavel Bartoș se pare că a fost ales de oameni anul acesta.

Celebrul actor a venit și cu o reacție după ce au fost afișate audiențele de atunci. Vedeta a ținut să mulțumească celor care au preferat să îi urmărească show-ul, dar și echipei din spatele camerelor care a făcut totul posibil.

”Tare vă mulțumim pentru aseară, că ați fost în număr atât de mare alături de noi în noaptea de Revelion! Noi ne-am propus să vă facem să vă simțiți bine, iar voi ne-ați răspuns cu atâta bucurie și ați făcut din noi lideri de audiență!

Le mulțumesc cu drag și colegilor de platou care au fost toți extraordinari! Un mare bravo și echipei din spatele camerelor”, a spus Pavel Bartoș, extrem de mândru de reușita de la începutul noului an.

„Am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică”

Cu toate astea, Dan Negru a ținut să precizeze că Pro TV și Antena au fost umăr la umăr în bătălia aceasta. Concret, prezentatorul a specificat că Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată România, pe publicul național. Acesta a mai spus și că după 22 de ani Pro TV se poate mândri în sfârșit că îi suflă în ceafă trustului Antena în noaptea dintre ani.

El a venit imediat cu un mesaj pe rețelele de socializare în care a mulțumit românilor care s-au distrat alături de el, dar și lui Gheorghe Zamfir care a venit cu un moment special în platou. Cu siguranță mulți telespectatori au vărsat câteva lacrimi de bucurie în timp ce l-au auzit cântând pe marele artist.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri despre Revelion și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro vs 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național (…) După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru”, a declarat Dan Negru.