Andreea Esca și Pavel Bartoș, mesaj cu subînțeles pentru Mihai Petre de Revelion. Ce umilință i-au dat VIDEO

Andreea Esca și Pavel Bartoș, mesaj cu subînțeles pentru Mihai Petre de Revelion. Ce umilință i-au dat VIDEO
Andreea Esca și Pavel Bartoș, Revelion cu surprize: umilințe pentru Mihai Petre

Andreea Esca și Pavel Bartoș au avut un mesaj special pentru Mihai Petre. Ce au spus vedetele chiar de Revelion? Fanii fostului jurat de la ‘Românii au talent’ au rămas fără cuvinte. Ce umilință i-au dat dansatorului? Nimeni nu se aștepta ca cei doi să formeze o pereche atât de bună.

Andreea Esca și Pavel Bartoș, umilință pentru Mihai Petre: ce au spus vedetele?

Andreea Esca și-a pus la dispoziție vila de pe malul lacului Snagov pentru o petrecere de neuitat special pregătită pentru noaptea dintre ani. Multe vedete de la Pro TV au acceptat invitația și au încins atmosfera pe acorduri care mai de care mai deosebite.

Preparatele pe care le-au servit au fost cele specifice anilor 1980, iar distracția a fost mai ceva decât cea de atunci. Tema petrecerii a fost: un Revelion ca-n 1980, cu decoruri disco și mâncare preparată de fiecare invitat, adusă la locuința gazdei: salată boeuf, ouă umplute sau chifteluțe.

„Cred că este despre noi”

Printre cei care au venit la vila știristei au fost Pavel Bartoș cu soția și fetele, Caral și Andreea Ibacka și Smiley și Gina Pistol. S-a gătit, s-a glumit, dar mai ales s-a dansat pe rupte. La un moment dat, Andreea Esca și Pavel Bartoș au făcut o pereche de dans de invidiat.

Cei doi și-au scos pașii buni de la naftalină, s-au lăsat filmați și mai apoi l-au etichetat pe nimeni altul decât Mihai Petre care să ‘învețe’ meserie de la ei. Vedetele de la Pro Tv au încins ringul de dans pe ritmurile pieselor vechi și nu numai.

Imaginile video pot fi văzute la InstaStory sau în postarea de mai jos a jurnalistei care conține fotografii și filmări din ziua distracției. „Work hard, play harder cred ca este despre noi??? Team ❤️ #2022 #happynewyear Voi cum ati petrecut???”, a fost mesajul Andreei Esca de pe rețelele de socializare.

Românii s-au bucurat enorm să îi vadă împreună în această formulă și să îi urmărească aparte de rolurile pe care le ocupă fiecare pe platourile de filmare. Cei care îi urmăresc pe micile ecrane s-au distrat copios să îi studieze într-o altă conjunctură, dezinvolți și puși pe șotii.

De asemenea, Cabral și Smiley nu au trecut nici ei neobservați pentru că s-au luat la dans încă de la începutul zilei de sărbătoare, la scurt timp după ce au ajuns în locuința vedetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)