Cum a reacționat Lia Olguța Vasilescu, după ce Orban a anunțat că a demis-o din Guvern. Ce salariu primea

Autor: Alexandra Chivu - 15:49, 13 nov. 2019
Cum a reacționat Lia Olguța Vasilescu, după ce Orban a anunțat că a demis-o din Guvern

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că a demis încă un rând de reprezentanți ai PSD din cadrul Guvernului, printre care și Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului. Ce salariu primea mâna dreaptă a lui Dragnea în partid, pe când ocupa funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă?

Cum a reacționat Lia Olguța Vasilescu, după ce Orban a anunțat că a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 13 noiembrie, că a demis încă un rând de reprezentanți ai PSD din cadrul Guvernului, inclusiv pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului.Oficialul a precizat că aceasta se poate ocupa acum în liniște de campanie.

„Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demis pe doamna Vasilescu din funcția de consilier al premierului. Am eliberat-o de această funcție ca să se ocupe liniștită de campanie”, a spus premierul, la începutul ședinței de Guvern.

”Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL…”

Pe de altă parte, Olguța Vasilescu a scris pe Facebook că mandatul ei a încetat deja odată cu al fostului premier. Amintim că aceasta a fost numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, în luna martie a acestui an. La acea vreme, anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea. 

Cât despre salariul pe care îl avea, Vasilescu a scris că: ”Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorofic al premierului, funcție neremunerată, oricum”.

„Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL… Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum… Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc?

Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a scris Vasilescu, pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI