Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost jignită la TV: ‘Iată cine e adevărat așa’

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost jignită la TV: ‘Iată cine e adevărat așa’
Reactia Biancai Dragusanu dupa ce a fost jignita

Claudia Pătrășcanu a numit-o ”desfrânată” și „falsă„ pe Bianca Drăgușanu, la testul sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, astfel că reacția acesteia nu s-a lăsat așteptată.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost jignită la TV

Bianca Drăgușanu i-a dat replica Claudiei Pătrășcanu, care a jingnit-o în direct, la televizor. Iată ce a spus blondina despre Bianca Drăgușanu.

 „Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea.

Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. Îi promit, ca să iasă din depresie, că toate florile pe care le-am primit eu de 1 martie, de 8 martie şi de ziua mea o să i le trimit ei, ca să fie şi ea fericită. Oricum, săraca e mai săracă decât orice săracă pe care o cunosc eu, e săracă şi cu sufletul şi cu materialul… e ceva de Doamne fereşte”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu, conform cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu a numit-o „desfrânată” și „falsă” pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a partcipat la testul sosurilor iuți. Acesta i-a făcut caracterizarea Biancăi Drăgușanu.

”Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă”, a spus ea. ”Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?”, a spus Claudia Pătrășcanu.

În plus, Claudia Pătrășcanu a mai spus și cu cine ar fi înșelat-o Gabi Bădălău. ”Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”, a răspuns Claudia Pătrășcanu, în aceeași emisiune. De altfel, Claudia Pătrășcanu a ales să răspundă la mai multe întrebări directe și delicate ale testului, în detrimentul mâncatului de sosuri iuți.