Ce încearcă Gabi Bădălău să îi facă fostei soții. Claudia Pătrășcanu a recunoscut tot

Ce încearcă Gabi Bădălău să îi facă fostei soții. Claudia Pătrășcanu a recunoscut tot
Ce incearca sa-i faca Gabi Badalau Claudiei Patrascanu

Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică au ajuns la Judecătoria Sectorului 6, unde cea din urmă a fost audiată în procesul celor doi soți, în calitate de martor.

Ce încearcă Gabi Bădălău să îi facă fostei soții

Azi a avut loc o nouă întrevedere în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Reîntâlnirea are ca scop pentru ca instanța să stabilească dacă vor primi custodia comună a copiilor sau dacă custodia va fi separată. Artista a cerut, de altfel, încă de la începutul scandalului custodia exclusivă a minorilor, întrucât crede că Gabi Bădălău nu este capabil ori responsabil să crească copiii.

La Tribunal a ajuns însă și Andreea Bănică, care la ultima întrevedere a făcut declarații uluitoare vizavi de căsncia Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Însă de această dată Andreea Bănică nu a dorit să mai comenteze procesul de azi.

”Nu cer nimic”

În schimb, Claudia Pătrășcanu a spus că a obosit din cauza războiului purtat cu Gabi Bădălău și a menționat că așteaptă finalizarea procesului și să ajungă la o înțelegere:

„Am obosit dar ce să fac? Mergem înainte. Normal că am obosit. Se întâmplă să se mai amâne, să se mai prelungească cu orele. Nu știu, este foarte ocupat, este prins și trebuie să îl înțelegem, eu am răbdare. Eu prima oară am fost audiată și am răspuns întrebărilor și de atunci nu mai vorbesc. Nu cer nimic, de aceea avem avocați. Tot prin acte se va realiza. (n.r. ai mai ținut legătura cu Gabi Bădălău?) Noi nu ținem legătura, nu înțeleg de ce am mai vrea din moment ce sunt jignită. Din partea mea dintotdeauna s-a dorit o relație amiabilă, nu știu el ce dorește.”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.

Tot Claudia Pătrășcanu a negat și afirmațiile făcute de Gabi Bădălău, care și-a acuzat fosta soție că nu i-a dat copiii în weekend, potrivit înțelegerii dintre ei.

„Nu este adevărat, niciodată nu s-a întâmplat acest lucru, iar răspunsurile le au cei de la poliție, din județul Constanța și cei de la Protecția Copilului. Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii, nu aș face acest lucru, dar în același timp țin cont de doleanțele copiilor mei și cunoaște foarte bine domnul Gabi această situație. El încearcă niște strategii, dar eu le consider greșite.”, a mai declarat artista.

Claudia Pătrășcanu a mai declarat în trecut că Gabi Bădălău este un părinte iresponsabil.

”Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva”, a spus Claudia Pătrășcanu la o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI