Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost alergată de Alex Bodi. Vedeta a pus punct bănuielilor

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost alergată de Alex Bodi. Vedeta a pus punct bănuielilor
Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a fost alergata de Alex Bodi

Ziua și vestea despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Chiar dacă cei doi au divorțat, numele celor doi foști parteneri par să fie legate, încă, unul de celălalt. Chiar dacă acum câteva zile s-au întâlnit în centrul Capitalei, unde lucruri nu au mers conform planurilor divei, se pare că legătura dintre afaceristul din Mediaș și frumosul designer s-ar putea relua.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost alergată de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a mărturisit că fostul ei soț a urmărit-o prin oraș și ar fi încercat să o convingă pe frumoasa blondină să nu se mărite cu actualul ei iubit, Gabi Bădălău. Mai mult de atât, se pare că afaceristul i-ar fi spus că nu o va lăsa pe vedetă să se căsătorească din nou, pentru că așa dorește el.

Fosta prezentatoare de la Kanal D se ducea în drum spre salonul unde avea să-și pregătească noua manichiură, în zona Pieței Romane din Capitală. Blondina a fost urmărită de Alex Bodi, care ar fi făcut o scenă în văzul tuturor. Conform jurnaliștilor de la Cancan, Bianca a reușit să scape de insistențele fostului ei partener de viață, care nu s-a lăsat bătut cu una, cu două, bătându-i în portiera mașinii, pentru ca blondina să-i deschisă și să poată discuta.

Potrivit informațiilor apărute, recent, în presă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi trebuie să se căsătorească pe data de 15 iunie, însă cununia a fost amânată pentru luna august a acestui an, din cauza problemelor pe care fiul baronului PSD le are cu fosta lui soție, artista Claudia Pătrășcanu.

„Nu ne-am împăcat! Se scriu multe și se spun multe, dar se întâmplă mai puține decât se scriu și se spun. Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică evident că gesturile îi trădează intențiile… Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!”, declara Bianca pentru ciao.ro

Când se căsătorește Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu declara, acum puțin timp, celor de la Spynews că s-a întâlnit cu fostul ei soț din întâmplare, pe străzile din Capitală, și s-au salutat respectuos. Desginerul susținea, atunci, că ea și Alex Bodi au păstrat o relație amicală, chiar dacă s-au despărțit.

Cu toate aceastea, blondina a fost fermă când a spus că nu există nicio șansă de împăcare, cel puțin din partea ei, ea fiind pe cale de a ajunge în fața altarului alături de Gabi Bădălău, actualul ei iubit.

„Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare.

Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI