Alex Bodi îi face curte Mădălinei Ghenea. Răspunsul pe care l-a primit de la fosta iubită a lui Gerard Butler EXCLUSIV

Alex Bodi îi face curte Mădălinei Ghenea. Răspunsul pe care l-a primit de la fosta iubită a lui Gerard Butler EXCLUSIV
Alex Bodi ii face curte Madalinei Ghenea

Bombă în showbiz. Nici bine nu s-a despărțit de Daria Radionova că Alex Bodi este în căutarea unei noi iubiri. Controversatul afacerist se bucură de libertate după ce a scăpat de arestul la domiciliu, unde a fost reținut timp de șase luni de zile. Acum că e liber ca pasărea cerului, fostul soț al Biancăi Drăgușanu e pregătit să-și refacă viața, iar persoana pe care a pus ochii este nimeni alta decât Mădălina Ghenea.

Alex Bodi îi face curte Mădălinei Ghenea

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, se pare că lui Alex Bodi i s-ar fi aprins călcâiele după frumoasa olteancă, pe care a început să o curteze. Deși Mădălina Ghenea l-a refuzat de mai multe ori, Alex Bodi nu este genul de bărbat care să renunțe atât de ușor, atunci când este amorezat de o domnișoară. Fostul iubit al Dariei Radionova a început să lase comentarii la fotografii actriței pe contul ei de Instagram.

Văzând că acest lucru nu dă rezultatele pe care el le aștepta, omul de afaceri i-a scris în privat și apoi a încercat să facă rost de numărul ei de telefon. Într-un final, Mădălina Ghenea i-ar fi răspuns pe Instagram, refuzându-i politicos avansurile.

Potrivit informațiilor noastre, Alex Bodi este dispus să cheltuiască o avere pentru a o cuceri pe frumoasa brunetă. Și pentru că este un bărbat pentru care banii nu reprezintă o problemă, Alex Bodi a invitat-o pe Mădălina Ghenea în vacanțe exotice în Marbella și Monte Carlo, pe care superba actriță le-a refuzat.

Ce legătură mai există acum între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Acum că este un bărbat liber, Alex Bodi este, din nou, disponibil. Înainte ca rusoaica Daria Radionova să plece din casa lui, cei doi urmau să se căsătorească, afaceristul cerându-i mâna în căsătorie. Frumoasa șatenă i-a fost alături în perioada în care Alex Bodi a fost reținut la domiciliu, însă destinul a avut alte planuri pentru cei doi, iar drumurile lor s-au separat.

Cât privește relația lui Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și fosta lui soție păstrează o relație civilizată. Blondina susține că nu există motiv pentru care nu pot lăsa loc de „bună ziua” doar pentru că nu mai formează un cuplu, designerul lăsând în spate lucrurile neplăcute care s-au petrecut în trecut:

„Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare. Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI