Cum a reacționat Andreea Esca la o poză cu copiii Antoniei. Maya și frățiorii ei i-au topit pe fani FOTO

Cum a reacționat Andreea Esca la o poză cu copiii Antoniei. Maya și frățiorii ei i-au topit pe fani FOTO
Cum a reacționat Andreea Esca la o poză cu copiii Antoniei. Maya și frățiorii ei i-au topit pe fani FOTO

Antonia și-a fotografiat cei trei copii, iar imaginea a fost postată pe Internet. Imaginea a obținut mii de like-uri și zeci de comentarii. Printre internauții care au reacționat la fotografia cu cei trei copii ai Antoniei s-a numărat și Andreea Esca, prezentatoarea știrilor Pro TV.

Cum a reacționat Andreea Esca la o poză cu copiii Antoniei

Antonia nu pierde nicio ocazie de a-și fotografia copiii: pe Dominic, Achim și Maya. Artista se mândrește când își vede copiii împreună, iar imaginea postată pe contul de Instagram nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cei trei au apărut zâmbitori și îmbrățișați, semn că sunt fericiți împreună.

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor Pro TV, nu s-a putut abține de la comentarii și i-a transmis vedetei mai multe ”inimoare”, semn că iubește imaginea postată de Antonia, dar și faptul că cei trei copii sunt împreună.

Maya e pasionată de muzică și de dans

Antonia are trei copii, pe Maya, în vârstă de opt ani, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Dominic (5 ani) și Achim (3 ani), din relația cu artistul Alex Velea. Despre Maya, artista însăși a dezvăluit că e pasionată de muzică și de dans: „Îi place să cânte, să danseze, e o isteată, îi place să facă glume. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place cum se formează caracterul ei“, declara, în urmă cu ceva timp, Antonia pentru click.ro. După despărțirea de Vincenzo Castellano, Maya a rămas să locuiască în Italia, la tatăl ei și la bunicii paterni.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai carismatice cupluri din România. Cei doi artiști sunt împreună de aproximativ șase ani, însă și recunoscut relația abia după ce artista a rămas însărcinată cu primul său copil.

 „Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior „ , declara Alex Velea în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI