Antonia și-a adus fetița în România. Bucurie uriașă pentru micuța Maya

Antonia și-a adus fetița în România. Bucurie uriașă pentru micuța Maya
Antoia și-a adus fetița în România

Bucurie mare pentru Antonia! Cunoscuta cântăreață și-a adus fetița în România, iar acum se bucură de fiecare clipă cu Maya. Cum a reușit să fie din nou împreună?

Antonia și-a adus fetița în România

Antonia se bucură în sfârșit de prezența fiicei sale din mariajul anterior. Artista a reușit să-și aducă fiica acasă pentru prima oară de când a anunțat divorțul de tatăl micuței. În rest, solista s-a dus ea în vizită în Italia pentru a o putea vedea. Vedeta s-a pregătit în detaliu de zilele speciale pe care le va petrece cu Maya, în vârstă de 9 ani.

Amintim că după separarea foștilor soți, fetița a rămas alături de bunicii paterni, în Italia. Cel mai propbabil, potrivit vizitei în România, divorțul dintre artistă și Vincenzo Castellano a ajuns la sfârșit. Dacă este așa, aceasta se poate căsători cu alesul inimii sale, Alex Velea, cel cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. Mai mult decât atât, își poate trece copiii pe numele bărbatului și îi și poate boteza.

Antonia și-a adus fetița în România
Antonia și-a adus fetița în România

„Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă”

„Poate fi o vârstă care-mi poartă noroc şi sper să se rezolve anul acesta toate problemele cu Maya, fetiţa mea de 8 ani, dacă la asta te referi. Pentru că ar cam fi cazul, au trecut şase ani de când sunt în situaţia asta. (…). Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….”
Antonia Iacobescu

Nu cu mult timp în urmă, ea spunea că în Italia lucrurile se mișcă greu în cazuri de genul acesta, iar că totul ține de legea de acolo. Au trecut mai bine de 7 ani de când iubita lui Alex Velea a anunțat că se separă de tatăl primului său copil, ani în care concurentul de la Asia Express a fost alături de ea clipă de clipă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI