Cum a reacționat Anca Țurcașiu când a aflat că fostul soț are o nouă iubită

Reacția Ancăi Țurcașiu după ce a aflat că fostul soț are o nouă iubită

După ce vestea divorțului dintre Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu s-a propagat, cu toții ne-am întrebat dacă mărul discordiei au fost banii sau vreo altă femeie. Nu au venit lămuriri, dar cert este că fostul soț nu a suferit prea mult după separare, ba chiar s-a îndrăgostit fulgerător de o blondă. Noutatea din viața fostului partener a ajuns și la urechile actriței, care nu a vrut să comenteze acest subiect.

Anca Țurcașiu a aflat că fostul soț are o nouă iubită. Reacția actriței

După 22 de ani de căsătorie cu medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a anunțat, în luna iulie, pe Facebook, că a divorțat de „omul pe care l-am ales să fie sprijin”. Misterul acestei afirmație persistă și astăzi, actrița nedorind că dea din casă prea multe.

Ulterior, s-a aflat că fostul ei soț a intrat într-un fel de an sabatic și nu mai lucra deloc. Aici s-ar fi rupt relația, iar întrebarea următoare este: ”să fie banii motivul divorțului?” Nu se știe sigur, însă cert este că, la nici două luni de la anunțul despărțirii, fostul soț și-a găsit consolare.

Cum a reacționat Anca Țurcașiu când a aflat că fostul soț are o nouă iubită
Cristian Georgescu și noua iubită

Surprins la mall, în urmă cu câteva zile, medicul stomatolog s-a comportat ca un adolescent amorezat-lulea. El s-a întâlnit cu o doamnă blondă, care se pare că are și un copil mic. El pare apropiat de Cristian Georgescu, îl cheamă la joacă, îl trage de nas, iar mama lui asistă entuziasmată la aceste scene.

Informația a ajuns și la urechile Ancăi Țurcașiu. Contactată de jurnaliști, actrița s-a eschivat și a fost scurtă în declarații:

„Nu am disponibilitate și nu doresc să comentez absolut nimic despre acest subiect. Mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Anca Țurcașiu pentru CanCan.

Mesajul prin care anunța divorțul

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI