Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, în ipostaze tandre cu noua iubită. Cum a fost surprins

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, în ipostaze tandre cu noua iubită. Cum a fost surprins
Medicul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu anunța, în urmă cu ceva vreme, că a decis să pună punct căsniciei, după aproape 23 de ani. Presa a scris mult de la momentul anunțului și până acum despre cei doi. Acum, însă, fostul soț, pare-se că și-a revenit mai repede decât se aștepta.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, în ipostaze tandre cu noua iubită

Au trecut două luni de la divorț, iar fostul soț al vedetei Anca Țurcașiu și-a revenit mai repede decât se așteptau gurile rele. Cristian Georgescu a fost surprins recent prin mall-ruile bucureștene la braț cu o doamnă blondă și un băiețel.

Zilele trecute, medicul Cristian Georgescu a putut fi observat alături de o tânără doamnă blondă printr-unul din mall-urile bucureștene. Ceea ce a atras atenția este faptul că acesta pare că trecuse cu bine peste momentul divorțului de Anca Țurcașiu. Alături de ceiu doi se afla și un băiețel de câțiva anișori, foarte apropiat, de altfel, de medicul stomatolog.

După 23 de ani, Anca Țurcași a pus punct

Pe la jumătatea lunii iulie vedeta anunța pe rețelele de socializare că, după 23 de ani, a venit momentul separării. În showbiz-ul românesc existau deja zvonuri despre separarea celor doi, dar confirmarea a dat-o chiar Anca. Mesajul, unul emoționat și dureros, a fost postat de Anca pe contul său de facebook. Vedeta a explicat de ce această decizie și ce-și dorește mai departe.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, în ipostaze tandre cu noua iubită. Cum a fost surprins
Anca Țurcașiu, devastată de divorț

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

Presiunea momentului și durerea prin care a trecut vedeta au determinat-o să explice de ce s-a ajuns aici, cu toate că existau speculații pe această temă, de ceva vreme.