Unde a plecat, de fapt, Anca Țurcașiu după divorț. Adevărul despre despărțirea de soț

Unde a plecat, de fapt, Anca Țurcașiu după divorț. Adevărul despre despărțirea de soț

Deși în urmă cu câteva luni vorbea într-un interviu pentru Antena Stars despre secretul căsniciei de peste 22 de ani, neprevăzutul a intervenit, iar divorțul nu s-a lăsat așteptat. În jurul motivului care a dus la separare încă planează controversa. Cert este că actrița s-a mutat din paradisul de la Corbeanca la București, apoi a dispărut din mijlocul mulțimii.

Anca Țurcașiu a dispărut din peisajul public. Unde a plecat actrița după divorț

Anca Țurcașiu a plecat după divorț din vila de la Corbeanca de 300.000 de euro în care locuia alături de soțul ei. Actrița și-a cumpărat un apartament într-o zonă rezidențială din Capitală; zonă în care a mai locuit cu soțul ei înainte să se mute în ”Paradisul Verde”. După ce schimbarea s-a produs, a fugit la mare, unde susține concerte și unde fiul ei o vizitează deseori.

De altfel, chiar și atunci când a făcut tristul anunț se afla la mare, având contract cu resortul de lux ”Phoenicia” din Năvodari, administrat de Mohammad Murad.

„Un singur lucru cred că o putea face pe Anca să divorțeze: infidelitatea”

„Chiar se iubeau foarte mult, Anca e o femeie maleabilă, încerca să facă totul cât mai bine, iar el o suplinea în casă, ajuta mult. Banii nu cred că au fost o problemă, probabil că dacă ar fi avut dificultăți l-ar fi ajutat și tatăl din America. Mama lui stătea destul de mult la ei, la Corbeanca, era de ajutor cu băiatul, Radu.

Un singur lucru cred că o putea să o facă pe Anca să divorțeze: o relație a lui Cristi cu o altă femeie. Mereu spunea că nu crede că poate trece peste așa ceva. Cu Gigi Gheorghiu așa s-a sfârșit. El a înșelat-o”, a spus o persoană apropiată familiei pentru rețeteșivedete.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI