Cum a reacționat Adda, după ce a aflat ce poze primește Cătălin de la fane. Finalista Asia Express, replică de milioane

Cum a reacționat Adda, după ce a aflat ce poze primește Cătălin de la fane. Finalista Asia Express, replică de milioane
Vezi amuzantul schimb de replici dintre Adda și soțul acesteia

Adda și Cătălin Rizea, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Asia Express, au sărbătorit de curând cinci ani de la căsătorie, iar cu acest prilej artista le-a povestit fanilor cum a fost cerută de soție. Un alt lucru dezvăluit de vedetă pe rețelele sociale, a fost faptul că soțul ei a primit poze indecente de la câteva femei. Vezi cum s-a sfârșit povestea. „Îți trag una acum!“.

Reacția Addei la vederea pozelor din telefonul lui Cătălin

Deși poate au lăsat impresia că nu sunt deloc pe aceeași lungine de undă, din cauza certurilor și a contrazicerilor constante din cadrul show-ului fenomen, Asia Express, cei doi se iubesc mult și au încredere unul în altul. Adda și-a surprins soțul cu poze indecente în telefon, primite de la câteva femei ce-l admiră, iar discuția care a urmat între ei a fost făcută publică de vedetă pe contul ei oficial.

Pe filmare se aude cum artista, care mânca o acadea, îl surprinde pe Cătălin Rizea butonând telefonul și zâmbind, moment în care exclamă:

„Cătă vorbește cu fetele pe Instagram. Hai că te-am prins, că zâmbeai. Ți-au mai trimis poze cu ele dezbrăcate?“, întreabă cântăreața, moment în care bărbatul îi răspunde rânjind: „Da, Da, da, da!“.

Într-un alt story postat pe Instagram, Adda declară, ușor surprinsă:Bă, deci, câteva fete i-au trimis lu’ Cătă poze cu ele dezbrăcate. Water park, watermelon, waterproof, water what??? Ce Dumnezeu?! De ce ați face asta?! Nu înțeleg! De ce trimiteți poze cu voi dezbrăcate unui om pe care nu îl cunoașteți?!“, la care vine replica lui Cătălin: „Hai, băi, ești geloasă, ce ai?“. La această întrebare, femeia răspunde cu fermitate: „Nu sunt geloasă!“.

Ulterior, într-un moment de sinceritate, Adda adaugă: Bă, tipele arătau super bine!“, iar reacția soțului nu întârzie să apară. Ce e frumos și Lui Dumnezeu îi place!“, afirmă carismaticul Cătălin Rizea.

Schimbul de replici continuă, iar Adda exclamă: Dar tu nu ești Dumnezeu! Așa… Deci…“, moment în care soțul pus pe șotii îi spune: „Îți trag una acuma! Ești și pe poziție, am și șosetele astea frumoase în picioare…“, la care Adda conchide: Așa.. ce bine e! E bine!“.

Adda și Cătălin Rizea formează de cinci ani o familie

Ziua de Florii a fost una festivă pentru Adda și Cătălin Rizea, care au împlinit cinci ani de la căsătorie, iar pentru a celebra acest moment special, artista le-a povestit fanilor cum a cerut-o bărbatul.

Adda și Florin Rizea, împreună cu băiețelul lor
Adda și Florin Rizea, împreună cu băiețelul lor

Cerere în căsătorie ca asta nu a avut nimeni! Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, ca și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i: «Tu mi-ai luat inel!». El s-a blocat.

Am deschis torpedoul mașinii și ce credeți? Cutiuța era acolo! De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta! El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot!“, le-a povestit cântăreața fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI