08 aug. 2024 | 08:40

Bianca Drăgușanu a recunoscut totul, fără nicio rușine. Care a fost primul ei job. Din ce a făcut bani în tinerețe

Monden
Bianca Drăgușanu a recunoscut totul, fără nicio rușine. Care a fost primul ei job. Din ce a făcut bani în tinerețe
Bianca Drăgușanu a recunoscut totul

Bianca Drăgușanu se mândrește că în prezent câștigă aproximativ 10.000 de euro pe lună din afacerile sale și subliniază că niciodată nu i-a fost rușine să muncească. Recent, a vorbit deschis despre modul în care și-a obținut primii bani, precizând că a preferat întotdeauna să fie independentă financiar și să nu depindă de alții pentru a se întreține.

Care a fost primul job al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a definit mereu ca o femeie de afaceri de succes, capabilă să se întrețină singură și să-și permită orice își dorește. A afirmat că afacerile sale îi aduc venituri substanțiale și „curate”. Recent, și-a achiziționat un apartament în Dubai, pe care îl închiriază pentru 5.000 de euro pe lună.

La începutul anului trecut, Bianca Drăgușanu a discutat din nou despre bani, pe care i-a descris drept „cei mai buni prieteni” ai săi, și despre viața privilegiată pe care o duce. Ea a subliniat că mereu i-a plăcut să fie independentă financiar și a făcut tot ce a fost necesar pentru a-și atinge acest scop.

Bianca Drăgușanu a povestit că, în trecut, vindea covrigi și muncea la brutăria prietenului său, cu care a avut o relație de trei ani. Ea a menționat că participa la mai multe afaceri ale acestuia și își câștiga banii singură.

În timp ce altele își cumpărau produse cosmetice, ea achiziționa haine de la second hand, le modifica și le vindea la un preț triplu. A subliniat că întotdeauna a fost independentă financiar și a considerat activitatea sa de revânzare drept o formă de antreprenoriat, întrebând retoric ce ar fi greșit în asta.

„Vindeam covrigi. Am avut o relație cu un băiat timp de 3 ani, care avea o brutărie și îl ajutam. Avea mai multe afaceri la care eu participam la momentul ăla și munceam cu el. Munceam cu el și îmi câștigam banii singură. Dintotdeauna mi-am câștigat banii singură. Eu când altele își cumpărau produse cosmetice, eu îmi cumpăram haine de la second hand, le modificam la croitorese și le vindeam triplu față de cât le-am cumpărat. Eram o bișnițară. Ce e rău în asta?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu în prezent

Blondina a declarat în urmă cu mai mult timp că își conduce afacerile fără datorii și fără să fi fost vreodată nevoită să se împrumute. A subliniat că este financiar independentă, își ajută familia, se întreține singură și își crește copilul pe cont propriu. Ea a menționat că veniturile variază de la o lună la alta, dar reușește să compenseze cheltuielile prin contracte avantajoase ocazionale. De asemenea, s-a autodescris ca fiind mereu activă și prezentă în mediul online.

„Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar. Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul”, spunea Bianca Drăgușanu în septembrie 2023.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro