Obligația pe care Lidia Buble a avut-o în fiecare zi. Tatăl ei nu accepta altceva

Obligația pe care Lidia Buble a avut-o în fiecare zi. Tatăl ei nu accepta altceva
Ce a spus Lidia Buble despre familia ei

Lidia Buble a crescut într-o familie numeroasă. Sărbătorile reprezintă o adevărată plăcere pentru frumoasa artistă, mai ales pentru că aceasta reușește să petreacă timp alături de rudele sale. Vedeta a dezvăluit ce trebuia să facă în fiecare zi în copilărie.

Lidia Buble, dezvăluiri despre copilărie. Ce a povestit vedeta despre familia ei

Lidia Buble abia așteaptă să ajungă acasă de Crăciun. Vedeta o să meargă la Deva pentru a petrece timp alături de familia ei. Aceasta a mărturisit că toate rudele se ocupă cu gătitul de sărbători, mai ales pentru că este nevoie de o cantitate mare de mâncare pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

„Îmi face plăcere să cumpăr cadouri pentru nepoți, frați, surori, dar nu mai am idei. Iau și dulciuri, dar nu merge doar cu dulciuri, nu scap așa de ieftin. Mă duc la Deva, o să fiu în familie. Sărbătorile alături de familie sunt cele mai frumoase.

Sunt 4 camere, nu avem loc să dormim toți. Eu de fiecare dată când merg acasă, dorm pe jos, are mama o saltea foarte mare în sufragerie. Eu sunt mătușa cu care vor să doarmă toți nepoții.

Noi ne-am crescut între noi, eu de când mă știu, chiar dacă am înaintat în vârstă, am rămas un copil. Toată lumea gătește, e literă de lege, piureul se face cu bormașina, mă duc mai devreme cu două zile.

Nu ai cum să faci cu telul 20 de kilograme de cartofi. Mami gătește în cantități foarte mari. Eu nu mănânc carne, unul în minus e de bine. Sunt sute de sarmale, mami face tăiței din zeci de ouă.”, a zis Lidia Buble la Vorbește lumea.

Lidia Buble, mesaj emoționant despre mama ei: ‘Este o eroină’

Vedeta a recunoscut că mama ei nu s-a plâns niciodată, chiar dacă a crescut mulți copii și se bucură de numeroși nepoți. Lidia Buble a punctat că femeia care i-a dat viață a reușit să le ofere afecțiune tuturor. Cântăreața își dorește, la rândul său, să aibă parte de mulți copii.

Artista vrea să se bucure de 4 băieți și 2 fete. Aceasta consideră că o să fie cea mai bună prietenă pentru micuții săi.

„Mami mea este o eroină, acum a mai rămas doar Lori acasă, dar a luat-o de la capăt cu nepoții. Are răbdare să le explice, să facă teme.

Nu cred că am suficiente cuvinte să îi mulțumesc, niciodată nu am simțit că îi oferă mai multă afecțiune celui mic sau celui mare. Toți ne-am simțit la fel de iubiți, nu știu cum a reușit să facă asta. Niciodată nu s-a plâns.

Prima vacanță pe care ea a făcut-o cu tatăl meu a fost acum 2 ani de zile, au stat vreo 4 zile. Încă ne mai povestește de vacanța aia. De fiecare dată când mă duc acasă o răsfăț. Îmi doresc mulți copii, știu cum e să crești într-o familie numeroasă, nu se compară cu nimic.

Îmi doresc să am cel puțin 6 copii, 4 băieței și 2 fete. Mă văd o mamă nebună, o să fim și cei mai buni prieteni. Mama e pregătită, ea și tati au zis: „Să ne țină Dumnezeu în viață până avem cel puțin 100 de nepoți.”, a mai zis ea.

Ce era nevoită Lidia Buble să facă în copilărie

Mulți fani o să rămână surprinși când o să afle că în casa părintească a Lidiei Buble nu există televizor. Vedeta nu a urmărit desene animate în copilărie. În schimb, atât ea, cât și frații și surorile sale, citeau în fiecare zi câteva capitole din Biblie. La final, ei erau ascultați de tatăl lor.

„Nu avem televizor, nu am avut niciodată. I-am făcut cadou o tabletă, când mai aveam timp de televizor? Ei considerau că televizorul nu ne ajută, ne puneau să citim din Biblie.

În fiecare zi eram obligați să citim 2-3 capitole din Biblie, iar apoi ne întreba tata ce am învățat. Mai fugeam pe la prieteni, nu știu ai mei, nu ne lăsau. Am prins așa Tom și Jerry.”