Cum a pierdut Gigi Becali un om în dauna lui CFR Cluj. Campioana l-a furat fără nicio jenă

Cum a pierdut Gigi Becali un om în dauna lui CFR Cluj. Campioana l-a furat fără nicio jenă
Cum a pierdut Gigi Becali un om în dauna lui CFR Cluj. Campioana l-a furat fără nicio jenă

Gigi Becali a pierdut un om în dauna celor de la CFR Cluj. Patronul FCSB va fi „văduvit” de o persoană importantă în angrenajul clubului. Campioana, care trece printr-o reînnoire „marca Marius Șumudică”, l-a „suflat” pe șeful „căutătorilor de talente” al Academiei echipei bucureștene.

Cum a pierdut Gigi Becali un om în dauna lui CFR Cluj

CFR Cluj i-a „suflat” un om lui Gigi Becali. De data aceasta, nu e vorba de vreun jucător, ci de un personaj cu rol important în strategia FCSB de identificare a tinerilor fotbaliști talentați. Persoana în cauză este, conform gsp.ro,  Bogdan Costicea, șeful scouting-ului roș-albaștrilor. Potrivit sursei citate acesta a fost un om esențial în multe dintre transferurile de juniori pe care le-a făcut FCSB în ultimii ani. Costicea a fost implicat inclusiv în aducerea lui Octavian Popescu în „curtea” vicecampioanei.

Luni, însă, Bogdan Costicea a fost prezentat drept noul șef de scouting al Academiei CFR 1907 Cluj. El vine cu tot cu baza de date pe care o are despre juniorii pe care i-a urmărit de-a lungul timpului.

Bine ai venit în familia CFR, Bogdan Costicea!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial numirea lui Bogdan Costicea în postura noului șef de scouting al Academiei CFR 1907 Cluj. Cu o vastă experiență în domeniu, Bogdan Costicea va pune umărul la dezvoltarea clubului CFR.
Mult succes și cât mai multe realizări la Campioana României!”, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al clubului.

Campioana l-a furat fără nicio jenă

Gigi Becali nu s-a arătat, totuși, deranjat de plecarea unui om de încredere tocmai la rivala din Cluj. El a explicat că Bogdan Costicea nu se mai înțelegea cu ceilalți colegi de la Academia FCSB.

A plecat el. Nu se mai înțelegea cu ceilalți de la academie, iar eu, pentru că țineam la el, l-am dat la echipa mare. I-am zis «Stai cu MM la echipa mare». Și acolo s-a simțit marginalizat. A zis că pleacă. Nu se simțea bine la echipa mare. Care e problema? La mine, oamenii nu sunt sclavi. Pleacă unde le e mai bine. Dacă îi e mai bine la CFR, să se ducă. Mă bucur pentru el. A zis că vrea să plece la CFR și i-am zis «Du-te, tată, la CFR. Să îți dea Domnul bani mulți și bucurie». Nu mă supăr. El a crescut sub ochii mei. I-am zis să plece dacă îi e mai bine acolo”, a declarat Gigi Becali, conform GSP.

Becali a mai adăugat că îl va primi oricând înapoi pe Costicea. Patronul FCSB e convins, însă, că acesta nu se va adapta la Cluj și va reveni rapid la FCSB.

Țineam la el și i-am zis «Bă, nu vreau să aleg, Uite, pentru că țin la tine, stai cu MM la echipa mare». A stat vreo două săptămâni și a zis că vrea să plece. S-a dus, băiatul. Mi-a zis că îl caută CFR de multă vreme și i-am zis să se ducă unde îi e mai bine. Nu m-am supărat și i-am spus că oricând vrea poate veni înapoi. Acolo va sta o lună, nu se va adapta. Eu îl cunosc!”, a mai spus Gigi Becali conform sursei citate.