Jucătorul de ”aur” pe care Gigi Becali îl are la FCSB. Cine valorează 25-30 de milioane de euro

Jucătorul de ”aur” pe care Gigi Becali îl are la FCSB. Cine valorează 25-30 de milioane de euro
Gigi Becali optimist pentru noul sezon

Gigi Becali se mândrește zilele acestea cu noua echipă pe care și-a reconstruit-o. Printre cei rămași a ieșit în evidență un jucător care venea la FCSB, liber de contract, de la Universitatea Craiova. Despre tânărul Octavian Popescu, că despre el este vorba, a început să se discute în ultima perioadă. Tânărul venit de la Craiova a făcut o impresie bună în campionatul care tocmai s-a încheiat.

Gigi Becali optimist pentru noul sezon

După pierderea titlului, la mustață, Gigi Becali a decis reconstrucția echipei. Încă nu a renunțat la ideea de a mai vinde ceva jucători, dar a și trecut la transferul altora. Așa se face că, încă de anul trecut, Gigi Becali a adus câțiva jucători care au făcut o figură bună în acest campionat din sezonul 2019 – 2020.

„Acum avem și apărarea bună. Ăștia cinci jucători din față sunt ucigători! Așa cred eu anul ăsta. Nu mă interesează pe mine preliminariile (n.r Conference League), mă interesează doar să batem. Vreau 3-0 la București, ca să mergem relaxația acolo, e și deplasarea lungă.”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali este convins că noua față a echipei sale va duce la câștigarea noului sezon și asta cu echipa pe care o are în acest moment.

Octavian Popescu are cote mari, după finalul sezonului

Printre cei care s-au făcut vizibili în ultimul sezon a fost și tânărul Octavian Popescu. Venit liber de contract de la Universitatea Craiova, jucătorul a reușit să intre rapid în agrenajul echipei. Printre cei care i-au văzut potențialul jucătorului se află și fostul impresar Giovanni Becali.

În opinia fostului impresar, Octavian Popescu ar putea ajunge să aibă o cotă de piață mult peste cea a lui Dennis Man, vândut pentru 11 milioane de euro la Parma.

Pentru moment cota de piață a jucătorului este de 1,2 milioane de euro, dar Giovanni Becali este de părere că va crește în următoarea perioadă. Bilanțul finalului de sezon îl plasează pe Octavian Popescu cu 34 de meciuri jucate, patru goluri și alte opt pase decisive.

„Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire, e la Steaua. Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari, i-au şi reuşit şi până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu. Am avut ofertă de 13 milioane! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta.

Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 de milioane de euro ce va zice, sau de 30 de milioane. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid. Viitorul joacă în favoarea lui, dar trebuie să îşi dea seama că trebuie să mai dea mai mult, mai mult”, a declarat Giovanni Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI