Cum a mers Ramona Olaru pe stradă în Bacău. Ce le-ar fi spus polițiștilor: ‘Norocul lor’

Cum a mers Ramona Olaru pe stradă în Bacău. Ce le-ar fi spus polițiștilor: ‘Norocul lor’
Cum și-a făcut apariția Ramona Olaru pe străzile din Bacău?

Ramona Olaru și-a surprins fanii cu ultima ipostază în care s-a filmat. Urmăritorii din mediul online au rămas șocați să o vadă așa pe străzile din Bacău. Ce le-a spus asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani polițiștilor?

Ramona Olaru, apariție incendiară pe străzile din Bacău

Ramona Olaru a devenit rapid iubită de români, iar iată că zilele acestea o regăsim în cadrul unui alt proiect. Mai exact, asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ nici bine nu a luat pauză de la matinal că a și zis DA unui alt show incredibil.

Aceasta se bucură de rolul de prezentator alături de Anna Lesko și Răzvan Fodor în emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’. Filmările pentru proiect sunt în toi, iar bazinul unde se antrenează vedetele și platoul de filmare se află în Bacău, acolo unde Ramona se obișnuiește zi de zi cu locurile.

Iată că efervescenta asistentă TV nu se lasă mai prejos nici acolo. Blondina nu s-a mai schimbat din costum de baie în hainele de zi și a plecat așa de la filmări. În aceeași vestimentație a găsit-o colegul ei care s-a minunat teribil de faptul că tânăra s-a afișat așa în văzut tuturor, în fața hotelului unde sunt cu toții cazați.

Aflată în mașină cu părul ud și doar în vestimentația menționată, Ramona le-a împărtășit fanilor că dacă o prinde poliția va fi un noroc pentru oamenii legi, nu și pentru ea.

„Ești nebună la cap?”

Conversația amuzantă dintre cei doi moderatori de la Antena 1 a avut loc pe insta story chiar pe pagina oficială a Ramonei. Fanii cu siguranță nu s-au deranjat să-i vadă încă o dată trupul bine sculptat și picioarele lungi. 

Ramona Olaru: De la bazin se pleacă tot așa, iar dacă mă oprește Poliția până la hotel…asta este. Ce să zic…norocul lor! Dacă nu, Doamne ajută!
Răzvan Fodor: O știți pe Ramona Olaru de la Neatza? Uitați cum stă ea în Bacău, pe străzi, în fața hotelului. Ramono…Doamne ferească! Ești în oraș, e ca și cum ai sta pe Magheru’ așa. Ești nebună la cap?
Ramona Olaru: Nu sunt pe Magheru’, nici nu știu cum se numește strada asta, e ok
Răzvan Fodor: Doamne ferește…

  • Vezi Galeria FOTO

„Emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie”

Asistenta matinalilor de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a acceptat cu brațele deschise proiectul verii care nu a mai fost difuzat pe micile ecrane de ani buni.

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta «Splash! Vedete la apă» altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el, pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!”
Ramona Olaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI