Ramona Olaru de la Neatza și-a șocat toți fanii. Ce cuvinte vulgare a publicat vedeta Antenei 1

Ramona Olaru de la Neatza și-a șocat toți fanii. Ce cuvinte vulgare a publicat vedeta Antenei 1
Ce derapaj vulgar a avut Ramona Olaru în mediul virtual

Ramona Olaru nu a mai ținut cont de nimic! Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a folosit de un limbaj vulgar în mediul virtual, spre surprinderea fanilor ce o urmăresc. Aceasta a transmis un avertisment cu privire la oamenii ce nu o simpatizează.

Ramona Olaru, derapaj vulgar pe internet

Ramona Olaru a decis să își amuze fanii printr-o postare destul de bizară. Vedeta de la Neatza nu s-a mai putut abține și a publicat un mesaj ce conținea un limbaj vulgar pentru a le atrage atenția oamenilor ce nu o au la inimă.

Frumoasa vedetă de la Antena 1 și-a surprins admiratorii printr-un citat destul de controversat. Totuși, aceasta a demonstrat că nu pune la inimă tot ce spun despre ea gurile rele, ba chiar că împarte persoanele în două categorii.

„Există două feluri de oameni: cei care mă plac și cei care să se mai ducă în p*** mea”, a fost postarea ce a stârnit controverse pe contul Ramonei Olaru.

Cine este, de fapt, Ramona Olaru. Totul despre trecutul ei

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, s-a făcut cunoscută pentru frumusețea sa, dar vedeta a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum. Ea are multe motive de bucurie din punct de vedere profesional, așa că toate eforturile sale au dat roade.

Vedeta de la Antena 1 a primit rolul de co-prezentator la show-ul ‘Splash! Vedete la apă’, așa că se pregătește pentru o provocare de zile mari. Ea este cunoscută de o țară întreagă, dar puțini știu că a dus o viață simplă înainte de a ajunge în televiziune.

Ramona Olaru nu se ferește de a discuta despre copilăria ei dusă la o fermă din Călărași. Aceasta a muncit din greu chiar de la o vârstă foarte fragedă, așa că viața ei nu a fost ușoară, dar nu regretă tot ce a trăit pentru a rămas cu amintiri valoroase.

„M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași.

Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal.

Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce…

Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara!”, a dezvăluit frumoasa vedetă pentru Viva!.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI