Cum a luat-o la mișto Mircea Badea pe Loredana Groza. Ce întrebare i-a pus vedeta de la Antena 3

Cum a luat-o la mișto Mircea Badea pe Loredana Groza. Ce întrebare i-a pus vedeta de la Antena 3
Mircea Badea a luat-o în derâdere pe Loredana Groza. Ce întrebare i-a pus?

Mircea Badea a luat-o la bani mărunți pe Loredana Groza. Ce a spus cunoscutul prezentator de la Antena 3 despre iubita artistă? Jurnalistul a luat-o în derâdere pe solistă. Ce întrebare i-a pus?

Mircea Badea a apostrofat-o pe Loredana Groza. Ce întrebare i-a pus moderatorul de la Antena 3?

Mircea Badea i-a făcut să râdă copios pe unii fani ai emisiunii sale după ce i-a pus o întrebare aparte Loredanei Groza. Jurnalistul a dezvăluit totul în cadrul show-ului său de la Antena 3.

Mica râcă între vedete s-a petrecut după ce blondina s-a fotografiat cu decolteul la vedere, postură extrem de îndrăzneață cum deja ne-a obișnuit Lori de ani buni. Jurnalistul i-a trimis un mesaj separat fostului jurat de la „Vocea României” în care a întrebat-o dacă se duce la rapel, fiind corelată cu contextul actual.

Din păcate, fanii prezentatorului nu au cunoscut și răspunsul cântăreței, pentru că aceasta nu a venit cu nicio replică: „Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, să folosesc un termen la modă.

I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o. Asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am spus: Te duci la rapel? Nu mi-a răspuns, se întâmplă. Bine că îmi răspund totuşi, rusoaicele.

Asta totuși e bine. Dezvăluire după dezvăluire. Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva, contextualizată. Adică, te duci la repel?”, a declarat partenerul lui Carmen Brumă.

Artista a răspuns criticilor în urma piesei cu mai mulți maneliști

”Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problemă şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”
Loredana Groza (Sursa: Sinteza Zilei)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI