Cum a luat-o la mișto Bianca Drăgușanu pe Daniela Crudu. Mesajul vedetei

Cum a luat-o la mișto Bianca Drăgușanu pe Daniela Crudu. Mesajul vedetei
Cum a luat-o la mișto Bianca Drăgușanu pe Daniela Crudu. Mesajul vedetei

Clipul ăsta a devenit viral! Bianca Drăgușanu a fost amuzată teribil de o parodie de-a unei celebre actrițe de stand-up comedy la adresa Danielei Crudu. Mesajul faimosului designer te va emoționa. Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a văzut imaginile incredibile.

Cum a luat-o la mișto Bianca Drăgușanu pe Daniela Crudu

Bianca Drăgușanu face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției presei. Între divorțul tumultos de afaceristul Alex Bodi, scandalul cu Iulia Sălăgeanu și relația zbuciumată pe care o are cu Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu, faimosul designer nu are timp să se odihnească. Recent, frumoasa blondină s-a amuzat copios pe seama Daniele Crudu, fosta sa colegă de platou de la Un Show Păcătos. Bianca a distribuit un clip de-al Anisiei Gafton, în care actrița parodia râsul și felul de vorbi ale Danielei Crudu, spre amuzamentul Biancăi Drăgușanu, care a râs cu poftă în momentul în care l-a vizionat.

Pentru cei care credeau că Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu s-au certat, nici nu se pune problema de așa ceva. Chiar dacă nu mai sunt asistente TV la aceeași emisiune, cele două prietene se înțeleg la fel de bine, chiar dacă nu mai petrec la fel de mult timp împreună ca pe vremuri. Mai mult de atât, blondina a distribuit pe rețelele de socializare clipul viral în dreptul căreia le-a transmis un mesaj Anisiei și bunei sale prietene Daniela Crudu: „Vă ador”.

Bianca Drăgușanu, alături de Daniela Crudu când a fost bătută de iubitul croat

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu sunt prietene bune de foarte mulți ani, de pe vremea când ambele erau asistentele TV ale lui Dan Capatos la emisiunea Un Show Păcătos, care se difuza pe Antena 1. Cele două vedete au împărțit foarte multe evenimente, pasarele și defilări de modă împreună, fiind acolo una pentru cealaltă de fiecare dată când au avut nevoie de un sprijin. În 2020, Daniela Crudu a avut parte de un episod traumatizant, cînd a fost bătută cu bestialitate de către iubitul ei croat. Blondina a fost alături de prietena ei în acele momente cumplite.

„Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a declarat, anul trecut, Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

@anisiagafton♬ sunet original – Anisia Gafton

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI