Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță la Pro TV: ‘E cel mai slab, așa sunt ăștia cu tatuaje’

Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță la Pro TV: ‘E cel mai slab, așa sunt ăștia cu tatuaje’
Cum l-a facut de ras Andreea Tonciu pe Giani Kirita

Andreea Tonciu a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Aceasta a mâncat iute, dar a dat și din intimitățile ei, dat fiind faptul că nu mai putea suporta iuțeala sosurilor lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță la Pro TV

Andreea Tonciu și-a făcut apariția la Pro TV cu un stil vestimentar cu totul nou. Aceasta a renunțat la rochițele scurte, ci a optat pentru una ”până-n gât”, așa cum și-a definit bruneta stilul.

”M-am apucat de o cură foarte bună, d-aia arăt foarte bine. Să știi că mie îmi place să mănânc picant. Știi că sunt cea mai sinceră. Sunt și o mama desavarsita, mi-am schimbat și stilul, sunt o baba fashionista, adică ma imbrac pana in gat”, a declarat Andreea Tonciu, pregătită sufletește să facă față misiunii pentru care a venit în platou, și anume, să spună adevărul sau să mănânce iute.

Deși a început să joace tare, mâncând din sosurile iuți, nu după mult timp, Andreea Tonciu a preferat cea de-a doua variantă, și anume, să răspundă cu subiect și predicat la întrebările puse. Și uite așa a dezvăluit Andreea Tonciu un secret numai de ea știut despre Giani Kiriță. Din spusele ei se pare că Giani Kiriță a fost cel mai… ”plictisitor” în dormitor.

”Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță, iar răspunsul Andreei Tonciu nu a întârziat să apară, și anume, nimeni altul decât Giani Kiriță.

Ce a putut să spună Andreea Tonciu despre Giani Kiriță

Cătălin Măruță s-a arătat cam ”neîncrezător” la răspunsul ei, motiv pentru care a comentat. ”Cum, credeam că ăștia cu tatuaje…”, la care Andreea Tonciu a continuat: ”Păi nu știi că ăștia cu tatuaje sunt mai… E cel mai slab, așa sunt ăștia cu tatuaje”. Alte nume spuse de Andreea Tonciu, dar pentru care a preferat să mănânce iute au fost: Oana zavoranu, Loredana Chivu, Lorena Tonciu- sora ei.

O altă întrebare pentru care nu a vrut însă să mănânce iute a fost:

”Spune-mi numele unui barbat din showbiz cu care ai avut o aventura, dar presa nu a aflat”, iar răspunsul ei a fost că: ”Nu am avut”.

Andreea Tonciu este într-o formă de zile mari. Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, Celebrities, a afirmat că mâine va pleca la munte cu familia sa și că în căsnicia ei cântă găina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI