Cum a încercat Cristina Șișcanu să o imite pe Cardi B. Ipostaza în care nu te așteptai să o vezi

Cum a încercat Cristina Șișcanu să o imite pe Cardi B. Ipostaza în care nu te așteptai să o vezi
Cum a încercat Cristina Șișcanu să o imite pe Cardi B. Ipostaza în care nu te așteptai să o vezi

Cristina Șicanu și Mădălin Ionescu au plecat într-o escapadă romantică în Turcia, fără copii. 7 zile au plecat cei doi în Antalya, locul în care se mai poate plajă și în luna octombrie.

Cum a încercat Cristina Șișcanu să o imite pe Cardi B

Pentru prima dată de când au devenit părinți, aceștia au plecat în concediu fără copii și se pare că le priește deoarece pozele în care apar cei doi sunt incendiare, iar Cristina Șișcanu pare că o imită pe artista Cardi B din videoclipul piesei Offset cu pozițiile sale.

Însă Cristina Șișcanu a admis că a trebuit să-și mintă fiica și să-i spună că, de fapt, ea pleacă în Turcia ”cu serviciul”.

”Petra a rămas cu bunicele, este primul nostru concediu de cuplu de când a apărut Petra. Nu am mai plecat singuri nicăieri pentru o perioadă de 7 zile. La început mi s-a prut foarte mult 7 zile, mă gândeam că 4 zile ar fi fost suficient, dar n-aveam cum să facem asta, nu puteam să venim doar pentru 4 zile, pentru că charterele sunt la 7 zile. Așa că a trebuit să mergem într-o vacanță de 7 zile.

Deși Petra, la început, a fost așa, reticentă, a ”mârâit”, i-am spus că urmează să plecăm, ea știe că am venit la muncă, în Turcia, că am venit să facem niște filmări. Nu știe că am venit în vacanță, vă dați seama, a trebuit să apelăm la acest truc. A fost ”supărățică”, vreo 3 zile înainte de plecare. Îmi amintesc și acum momentul plecării, n-a plâns, dar ”mârâia”, așa…

Cristina Șișcanu, vacanță romantică în Antalya

În prima zi m-a sunat de 100 de ori, cu apel video, să mă vadă, să-mi spună că îi e dor de noi. Însă, a doua zi ne-a sunat de mai puține ori, a treia zi și mai puține ori, după aceea am sunat-o eu și mi-a zis: ”mami, vorbim puțin mai târziu că mă joc cu bunicele”… Bunicele au avut grijă să-i facă program activ, astfel însât să fie prinsă mereu în diverse activități specifice vârstei ai, astfel încât să nu ne simtă lipsa atât de tare”, a spus Cristina Șișcanu într-un live pe pagina de Facebook.

Cristina Șișcanu, concurenta de la ”Bravo, ai stil!” a recunoscut că în ultima perioadă nu s-a mai îngrijit de silueta ei, dar că promite că la întoarcerea din vacanța ”all inclusive” va încerca o dietă.

”La câte baclavale am mâncat aici, nu cred că am slăbit. (…) N-am ținut nici o dietă, tocmai, că în ultimele luni nu prea am mâncat corect, am mâncat destul de haotic și intenționez să intru la o dietă după ce mă întorc din vacanță. Am reînceput sportul ați văzut că am mai postat eu de la sală și voi continua”, a mai declarat Cristina Șișcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI