Cum a început relația de iubire dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Dinamovistul a pus ochii pe ea în ziua în care i-a devenit naș

Cum a început relația de iubire dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Dinamovistul a pus ochii pe ea în ziua în care i-a devenit naș
Cum a început povestea de iubire dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel?

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se cunoșteau cu mult înainte ca aceștia să se îndrăgostească iremediabil și să facă trei copii împreună. Afaceristul a fost prieten cu cuplul dintre aceasta și fostul ei soț. Se pare că toată chimia intre actualii soți a fost descoperită chiar în ziua nunții Valentinei cu Boureanu, în anul 2007.

Cum a început relația de iubire dintre Borcea și Pelinel?

Încurcate mai sunt căile Domnului! Dacă acest lucru se putea spune cu ușurință despre mariajele nu puține la număr ale lui Borcea, vorba a devenit și mai intensă atunci când a început relația cu Pelinel. Se pare că o chimie dintre actualii soți și-a făcut simțită prezența în vara anului 2007, an în care fostul model se căsătorea cu Boureanu. Valentina dansa atunci cu Borcea, glumea și-și arunca priviri senzuale.

De atunci, telenovela în care tăiește dinamovistul pare fără oprire. În acest context, proaspăt eliberat din închisoare, acesta și-a văzut soția de două ori în rochie de mireasă. O dată la brațul său, iar o dată la brațul fostului om politic. Dragostea s-a simțit încă de pe atunci, zi în care s-a lăsat cu bilețele pe sub masă ca-n Liceenii și cu dedicații din partea artiștilor de la nuntă. Ulterior, blonda a primit constant buchete imense de flori trimise de oamenii fostului patron al Dinamo.

 Cristian Boureau, Valentina Pelinel și Cristi Borcea
Cristian Boureau, Valentina Pelinel și Cristi Borcea

„Am tăiat-o personal de pe lista de invitați”

Un lucru este sigur despre Borcea: îi plac femeile enorm. Î anul 2007, când îi dădea târcolae Valentinei, era căsătorit cu Mihaela, dar tânjea și după amanta sa, Alina Vidican, cu care trăia de opt ani deja.

“Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!”, a spus Alina Vidican, despre nunta sa cu actualul soț al lui Pelinel. “Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a mai mărturisit sursa citată.