Secretul Valentinei Pelinel pentru silueta perfectă. Cum a slăbit soția lui Cristi Borcea

Secretul Valentinei Pelinel pentru silueta perfectă. Cum a slăbit soția lui Cristi Borcea
Cum se menține Valentina Pelinel în formă după două nașteri

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au o familie superbă. Deși a născut trei copii, fostul model are o siluetă de invidiat, iar secretul l-a dezvăluit acum.

Secretul Valentinei Pelinel pentru silueta perfectă

Valentina Pelinel spune că soțul ei o susține și o sprijină în demersul de a face sport și de a mânca sănătos.Vedeta spune că este atentă la alimentație și face sport constant pentru a își menține cele 65 de kilograme.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș.

Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a mărturisit ea.

Ea a vorbit despre faptul că după nașteri rămăsese cu câteva kilograme în plus, însă a reușit să le dea jos rapid. În urma nașterilor, ea a acumulat 26, respectiv 29 de kilograme.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit:) Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine.

Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg. La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”, a spus Valentina.

Cum se înțeleg Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Valentina și Cristi Borcea au o relație frumoasă și trei copii împreună. Vedeta a vorbit despre timpul petrecut împreună și despre planurile pe care le au pentru viitor.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi.

La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI