Patrick Borcea, Bacalaureat la 23 de ani. Ce s-a întâmplat în ziua examenului

Patrick Borcea, Bacalaureat la 23 de ani. Ce s-a întâmplat în ziua examenului

Băiatul cel mare al lui Cristi Borcea, Patrick, s-a înscris anul acesta la examenul de Bacalaureat, la un liceu din comuna Cetate, județul Dolj, însă nu s-a prezentat la prima sesiune. Motivul controversat pentru care tânărul a luat această decizie, în paragrafele următoare.

De ce nu s-a prezentat fiul lui Borcea la BAC

Fiul fostului acționar al clubului de fotbal Dinamo și-a rupt mâna dreaptă, la fotbal, chiar înainte de momentul susținerii examenului maturității. În baza unor documente medicale, Patrick Borcea ar fi putut susține probele prin dictare.

„Lucrările care se realizează prin dictare se scriu de către unul dintre profesorii asistenți, de altă specializare decât disciplina la care se susține proba, în săli separate, supravegheate audio-video“, potrivit metodologiei Ministerului Educației.

Patrick a făcut clasa a 9-a la Colegiul Aiglon, din Chesieres, Elveția, și cu toate că taxa de 70.000 de euro pe an nu reprezenta o problemă pentru Borcea, Patrick nu s-a putut acomoda la unitatea de învățământ.

„Numele Borcea atrage atenția. Ar fi apărut suspiciuni“

Tânărul, care învârte afaceri în comuna Cetate, a ales, la îndemnul tatălui său, să nu se prezinte la examen întrucât „numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni“.

„Patrick s-a înscris la examenul de bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare“, a precizat Cristian Borcea pentru libertatea.ro.

Băiatul fostului boss dinamovist și-a schimbat total stilul de viață în 2017, când și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, slăbind astfel 40 de kilograme. Ulterior, Patrick s-a lansat și în business-uri pe cont propriu.

El este principal acționar al firmei „Agricola East Way Distribution SRL“, societate înfiinţată în 2012, specializată în comerţ cu cereale, seminţe, furaje şi tutun, cu sediul chiar în comuna doljeană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI