Cum a încălcat Kate Middleton regulile familiei regale. Ce reacție a avut Prințul William

Cum a încălcat Kate Middleton regulile familiei regale. Ce reacție a avut Prințul William
Cum a incalcat Kate Middleton regulile familiei regale. Ce reactie a avut Printul William

Kate Middleton a cunoscut faima internațională odată cu relația pe care a început-o cu Prințul William. Între timp, cei doi s-au căsătorit, au o familie fericită și trei copii. Însă, ducesa de Cambridge nu a fost scutită de scandaluri, de-a lungul timpului. Frumoasa soție a nepotului Reginei Elisabeta a II-a a încălcat regulile familiei regale.

Kate Middleton a supărat familia regală britanică

Regina Elisabeta a II-a nu greșește niciodată în public, fiind recunoscută pentru strictețea cu care își conduce regatul. Nu același lucru putem spune despre nepoții săi, care au intrat în gura presei nu de puține ori. Poate unul dintre cele mai mediatizate cazuri a fost cel al ducesei Kate Middleton, care a pozat topless în timp ce se afla în vacanță cu soțul ei.

De la căsătoria ei cu Prinţul William, Kate Middleton a avut un comportament exemplar şi a respectat toate regulile familiei regale. Cu toate acestea, nici ducesa de Cambridge nu a putut scăpa de scandal. Când William şi Kate erau în vacanță, la un castel din Franţa, cei doi au fost surprinşi de către paparazzi, pe plajă. La un moment dat, camerele paparazzilor au surprins-o pe Kate topless, în timp ce stătea la soare. Bineînțeles că imaginile au apărut în presa din toată lumea, stârnind un imens scandal în rândul familiei regale.

Ducesa de Cambridge a apărut topless în revistele de scandal

La acel moment, atât Kate, cât şi Prinţul William au spus că paparazzi au fost de vină pentru că „s-au băgat prea mult în intimitatea lor‟. Grav a fost că ducesa a încălcat regulile familiei regale, care sunt, de altfel, destul de stricte. Toți membrii trebuie să aibă o conduită exemplară, fără cusur.

Ducii de Cambridge au dat în judecată tabloidul. Un tribunal francez a impus atunci amenzi maxime împotriva a doi directori de reviste pentru publicarea fotografiilor topless ale lui Kate Middleton.

Kate și William au cerut daune uriașe

Curtea a trebuit să se pronunțe dacă trei fotografi și trei directori de ziare au invadat intimitatea Ducesei de Cambridge, numită anterior Kate Middleton, prin realizarea și publicarea fotografiilor topless ale acesteia care au revoltat familia regală britanică.

Instanța a ordonat șefilor revistei să plătească 100.000 de euro (118.000 de dolari) daune lui Kate și soțului ei, prințul William, pentru fotografiile publicate în 2012. Curtea a mai ordonat redactorului și proprietarului revistei Closer să plătească fiecare 45.000 de euro (53.000 de dolari), amenzile maxime posibile în temeiul legislației franceze privind confidențialitatea.

Cuplul regal făcea plajă în Franța

Fotografiile cu Kate au fost făcute cu teleobiectiv, în timp ce ea și soțul ei făceau plajă pe o proprietate privată din sudul Franței, în regiunea Provence. Ducesa de Cambridge habar nu avea că, la aproximativ o jumătate de kilometru distanță, un paparazzo francez stătea la pândă în umbră, cu o cameră în mână, gata să surprindă totul.

Imaginile au ajuns la revista Closer, după ce tabloidele britanice le-au refuzat. Revista i-a tachinat la început, promițând să arate „viitoara regină a Angliei așa cum nu ați văzut-o niciodată”.

O încălcare gravă a vieții private

Palatul regal a dat imediat în judecată publicația, care s-a apărat, spunând că „fotografiile pe care le-am selectat nu sunt în niciun caz degradante. Ele prezintă un cuplu de tineri modern, îndrăgostit”. Cu toate acestea, cinci ani mai târziu, a fost oficial: imaginile nu erau frumoase sau normale. A fost o încălcare gravă a vieții private.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI