Cum a fost surprinsă Gina Pistol, la Asia Express. Noul sezon va fi o surpriză totală, după imaginile furnizate de ea

Cum a fost surprinsă Gina Pistol, la Asia Express. Noul sezon va fi o surpriză totală, după imaginile furnizate de ea
Cum a fost surprinsă Gina Pistol, la Asia Express

Filmările pentru sezonul 3 al show-ului ”Asia Express” au început de ceva vreme, astfel că vedetele sunt deja cu ritmul cardiac la pământ, dar se bucură de aventura de la Antena 1. De altfel, și Gina Pistol se bucură de peripeția începută în Filipine, lucru care se observă din imagini. Cum a fost surprinsă gazda emisiunii?

Cum a fost surprinsă Gina Pistol, la ”Asia Express”?

Gina Pistol a început aventura ”Asia Express” sezonul 3. Primul, ”Drumul Dragonului”, a fost filmat în Vietnam, Ha Long către Thailanda, Bangkok. Al doilea sezon, ”Drumul Elefantului”, s-a filmat în Sri Lanka, Negombo către India, Mumbai. Anul acesta, ”Drumul Comorilor”, a început din Filipine, Pagbilao, către Taiwan, Taipei.

Și dacă toată ziua este numai pe drumuri, vedeta a hotărât că, în toată agitația, trebuie făcută și o poză, mai ales că fundalul permite, fără dar și poate. Zis și făcut. Blondina s-a pozat pe o stâncă, cu apusul în spate, imagine apreciată intens de fani, pe Instagram. De altfel, peisajele din noile locații unde se filmează ”Asia Express” i-au inspirat și pe concurenții Alex Abagiu și Radu.

Detaliul inedit care a ieșit la iveală

Cei doi și-au pregătit ținutele pentru show cu mare atenție, au studiat ce înseamnă această aventură, iar hainele pe care le poartă în competiție conțin mesaje legate de un moment anume al cursei ori de alte aspecte care țin de ”Asia Express”. De altfel, perechea Abagiu – Radu a devenit un reper pentru adversarii lor când vine vorba de mesaje transmise prin intermediul hainelor, iar Gina Pistol este mereu curioasă să vadă cu ce vor mai apărea băieții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Spre exemplu, într-una dintre zilele de filmare, Alex și Radu au purtat tricouri cu imagini religioase, Filipine fiind o țară predominant catolică, cu mesaje motivaționale ori personaje inspiraționale. Așa se face că în altă zi au ales tricouri pe care erau desenate Daniela Crudu și Vica Blochina, pereche ce a participat în sezonul 1. De ce? Cei doi au fost determinați să le aleagă pe ele pentru felul în care vedetele au știut să se bucure de experiența de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI