Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan la Snagov, săptămâna aceasta. Toți ochii s-au îndreptat spre ea

Celebra impresară de fotbal Anamaria Prodan s-a întors în România, pentru a le demonstra tuturor că nu suferă după scandalul în care este implicată familia ei. Arată mai bine ca niciodată și afișează o siluetă de invidiat!

Anamaria Prodan a revenit în România

Aflată la un eveniment la Snagov, lângă București, vedeta noastră a întors toate privirile. Îmbrăcată sexy într-o rochie ce-i pune în evidență frumosul corp, Anamaria Prodan a fost toată numai un zâmbet.

Fermecătoarea impresară de fotbal Anamaria Prodan a fost în centrul atenției la Gala Performanţei şi Excelenţei, care s-a ţinut miercuri seară la Snagov. E prima apariţie a vedetei după mega-scandalul privind divorțul de Laurențiu Reghecampf din iulie. Nu a mai suportat tensiunea în care trăia atunci și a plecat la casa din Dubai, pentru a se relaxa. Abia acum a revenit în România, pentru evenimentul ținut la Snagov.

Celebra impresară de fotbal arată mai bine ca niciodată!

La Snagov, la Casa Vlăsia, a avut loc decernarea premiilor speciale Gala Performanţei şi Excelenţei, prezentate de Adela Diaconu. Printre premianţi s-au numărat Anamaria Prodan (48 de ani) şi fina ei, Andreea Lege. Faimoasa impresară a arătat demențial, iar acest lucru s-a văzut în imaginile din timpul Galei (Vezi FOTO în GALERIE).

Vedeta a întors toate privirile

Soția lui Reghe a fost distinsă cu premiul pentru „cea mai puternică personalitate feminină a României cu rezultate remarcabile într-o lume a bărbaţilor”. Și fina ei a plecat acasă cu premiul pentru excelenţă în turism şi antreprenoriat feminin.

Cele două vedete au ajuns la evenimentul de miercuri seară în acelaşi timp. Până să ajungă la local, au fost nevoite să meargă cu pantofii cu toc prin pietriş. Pentru Gala Performanţei şi Excelenţei, Prodanca a optat pentru o rochie lungă, neagră, mulată pe corp, care i-a scos în evidență formele perfecte.

Care este secretul unui corp perfect

Pentru impresara noastră a fost prima apariţie la un eveniment monden cu fiul ei, Bebeto, după ce s-a zvonit în vară că divorţează de Reghecampf. Imediat după scandalul în care a fost implicată familia ei, a plecat în Dubai. Iar acum a strălucit cu apariţia ei: mai slabă şi îmbrăcată într-o superbă rochie neagră, tip sirenă, care-i scotea în evidenţă noua siluetă.

„Am grijă la alimentaţie, aşa e normal, să trăim sănătos. Am 57 de kilograme, iar cel mai puţin am avut 55 şi vreau să ajung din nou la atâtea kilograme. Fac şi sport, kickboking, sală, cardio, nu mănânc seara după 17, dar mănânc orice. E vorba de voinţă.

Am multe proiecte acum şi copiii sunt împărţiţi pe toate continentele, iar când mi se face dor, revin la ei. Acum am terminat perioada de transfer şi aştept perioada de iarnă. Toată lumea e bine, soţul meu e la Craiova, nu face naveta. Cred că de Sărbătorile de iarnă vom fi toţi împreună şi vom petrece în SUA. Cadourile le iau pe loc, depinde de ce vor toţi. Vedem ce va fi”, a declarat impresara pentru Click.