Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? ”A spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste”

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? ”A spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste”
Anamaria Prodan, prinsa cu minciuna ”A spus-o asa, a facut-o un pic telenovela sa dea bine la reviste”

Anamaria Prodan nu este ceea ce pare? Tot mai multe voci spun că celebra impresară exagerează mult, pentru a da bine în presă. Care este adevărul despre relațiile amoroase ale vedetei și cine s-a decis să rupă tăcerea despre Prodan?

Rivala lui Prodan rupe tăcerea

Prezentă la PlaySport LIVE, fiica lui Ilie Balici a dat cărțile pe față despre triunghiul amoros Eugen Trică, Anamaria Prodan și Lorena Balaci. Aceasta din urmă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre celebra impresară.

Ce a făcut celebra impresară din răzbunare

Lorena Balici dezminte povestea lansată în spațiul public de Anamaria Prodan, conform căreia i l-ar fi ”furat” pe Eugen Trică. De-a dreptul șocant este că Prodanca s-ar fi căsătorit din răzbunare cu Tibi Dumitrescu, fostul iubit al rivalei sale.

Consoarta lui Reghe a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a fost la un pas să se mărite cu Eugen Trică, în trecut. Dar din cauza Lorenei Balaci, măritișul nu a mai avut loc. În prezent, Anamaria o consideră vinovată pe Lorena de faptul că nu a mai ajuns la altar cu Trică.

Ce spune fiica lui Ilie Balaci despre Prodanca?

Fiica lui Ilie Balaci nu susține declarațiile făcute de Prodan cu privire la Eugen Trică. În opinia sa, lucrurile au stat diferit.

„Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Ana la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este. M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon. Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta.”, a declarat Lorena Balaci pentru Playsport Live.

Vedeta a fost părăsită de bărbatul pe care îl iubea

Deși nu-i place să se declare învinsă, iată că Anamaria Prodan a fost lăsat-o cu ochii în soare chiar de bărbatul pe care îl iubea și cu care se visa în fața altarului. Momentul în care a părăsit-o Eugen Trică pentru Lorena Balaci a făcut-o pe vedetă să-și spună: „eu sunt numărul unu”.

Lorena Balaci s-a iubit cu Tibi Dumitrescu

Deoarece s-au spus atâtea neadevăruri despre Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fiice ale Anei și fostul iubit al Lorenei, cea din urmă a vrut să lămurească situația.

„Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte, foarte, mult timp. O relație de prietenie de când el juca baschet, eu jucam baschet, ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi rupsese. Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului.”, a spus Lorena Balaci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI