Cum a fost surprins CTP azi în București. Imaginea inedită cu celebrul jurnalist

Cum a fost surprins CTP azi în București. Imaginea inedită cu celebrul jurnalist
CTP împreună cu Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu la o plimbare cu Mini

Printre multele controverse în care este implicat, jurnalistul Cristina Tudor Popescu are timp și de glume. Colegul de redacție, Claudiu Pândaru a postat astăzi pe Facebook o poză inedită, alături de jurnalist.

CTP, Claudiu și Florin, la plimbare

Cristian Tudor Popescu nu încetează să uimească opinia publică, mai ales prin articolele sale de presă și analizele sale. Dar, între un articol și o analiză la DIGI24, jurnalistul își face timp și de mici momente de relaxare.

Colegul său de redacție, Claudiu Pândaru a postat astăzi pe Facebook o poză, alături de jurnalist. În poză mai apare și celălalt coleg al celor doi, Florin Negruțiu. S-au gândit să vadă câți editorialiști încap într-un Mini, așa că au decis să testeze acest aspect.

Colegi de platoul la DIGI 24
Claudiu Pândaru, Cristian Tudor Popescu și Florin Negruțiu (foto Claudiu Pândaru / Facebook)

Gluma a prins repede la cei care urmăresc activitatea celor trei jurnaliști, astfel că au început să curgă comentariile pe marginea pozei postate de Claudiu Pândaru. Printre comentarii, așa cum era de așteptat, au apărut și cele răutăcioase. Unul dintre comentatori a scris ”Dacă-l dați jos pe ctp,mai incap 2!”.

Claudiu Pândaru și Republica

Pentru cei care nu își mai aduc aminte de jurnalistul Claudiu Pândaru, vă spunem că a deținut funcția de director editorial al Mediafax Group. În același timp, alături de Cristian Hostiuc, pentru o lungă perioadă de timp, realiza emisunea ”După 20 de ani”, difuzată de PRO TV. Cei doi au fost scoși din emisiune, după ce s-a schimbat conducerea trustului, în 2014. După plecarea din PRO TV, jurnalistul cu o experiență de 17 ani în domeniul jurnalistic, decide să deschidă o nouă platformă.

Jurnalistul devine fondatorul patformei Republica, alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru. Ca CTP și Florin Negruțiu, jurnalistul face parte din echipa postului Digi24. În cadrul postului, împreună cu Florin Negruțiu, realizează emisiunea ”în fața ta”, emisiune difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 14. Plecarea lui Claudiu Pândaru din ograda PRO TV a fost un șoc pentru media românească, jurnalistul declarând la acel moment:

„Noi eram invitați permanenți de la începutul emisiunii. Eram prezenți în calitatea noastră de director editorial la Mediafax Group, respectiv la Ziarul Financiar. Nu cunoaștem motivele. Este decizia lor”, a declarat jurnalistul pentru Paginademedia.ro.

De cealaltă parte, colegul de platou, și cofondator Republica, Florin Negruțiu, vine cu o experiență de 18 ani în presa românească, fiind și bursier Freedom House, în 2003, Marshall Memorial Fellowship, în 2012, Rosalynn Carter Fellowship for Mental Health Journalism, tot în 2012, și respectiv bursier International Visitor Leadership Program, în 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI