26 mai 2020 | 11:46

Cum a fost surprins Adrian Alexandrov când Elena Udrea nu era de față. Ce le-a atras atenția tuturor

Știri generale
Cum a fost surprins Adrian Alexandrov când Elena Udrea nu era de față. Ce le-a atras atenția tuturor

Restricțiile sunt ridicate treptat în România, însă obligativitatea de a purta mască de protecție rămâne valabilă întrucât pericolul de infectare nu a trecut! Cu toate acestea, se pare că iubitul Elenei Udrea nu ține cont de măsurile impuse de autorități. Am putea spune că se plasează deasupra legii. Iată cum a fost surprins pe stradă și detaliul care le-a atras tuturor atenția. Care va fi replica fostei blonde de la Cotroceni vizavi de comportamentul iresponsabil al bărbatului?

Fostul iubit al Elenei Udrea încalcă regulile de siguranță

Timp de două luni de zile cetățenii României au fost nevoiți să stea în autoizolare și să își părăsească locuințele doar din motive întemeiate: asigurarea hranei persoanelor și a animalelor de companie, nevoia de a face sport sau de a merge la farmacie, etc. Dar, cu toate că restricțiile au fost parțial ridicate, purtarea măștii de siguranță în spațiile închise rămâne un „must“. Se pare că iubitul fostei blonde de la Cotroceni a uitat complet de această măsură de prevenție!

Adrian Alexandrov a fost surprins în timp ce cobora din bolidul de lux, îmbrăcat lejer într-un tricou alb, o cămașă de blugi și o pereche de pantaloni negri, în timp ce se îndrepta grăbit către o locație plasată pe o stradă a Capitalei, potrivit spynews.ro.

Neatenție sau obișnuință?

Alexandrov avea treabă la sediul firmei la care este el acționar, însă „având multe pe cap“, când a pătruns în interiorul locației a uitat de mască, fentând regulile impuse în urmă cu o săptămână.

După ceva timp petrecut la birou, iubitul Elenei Udrea a ieșit din clădire vorbind la telefon și având în mână o geantă cu documente. Deoarece nu a găsit un loc de parcare în apropierea sediului, bărbatul a mers pe jos până la mașină și a plecat în trombă.

Am putea spune că este vorba de un accident sau un moment de neatenție? Acum două luni, bărbatul era surprins de paparazzi având mare grijă de sănătatea lui. Atunci a fost surprins în timp ce își dezinfecta mâinile înainte de a părăsi mașina.

 

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro