Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Adrian Alexandrov a publicat imaginea care i-a topit pe fani

Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Adrian Alexandrov a publicat imaginea care i-a topit pe fani
Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea

Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea! Eva merge singură și pare destul de sigură pe picioarele ei, chiar dacă de-abia în luna septembrie va împlini doi anișori. Micuța le dă motive de bucurie în fiecare zi părinților săi, care nu o scapă din ochi nici măcar pentru o clipă.

Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea

Parcă mai ieri veștile că Elena Udrea a plecat să se trateze în străinătate șoca întreaga Românie. Fostul ministru al Turismului a fugit de fapt în străinătate pentru a scăpa de închisoare, gravidă fiind. Avea gemeni, dar stresul și problemele de sănătate au dus la pierderea unuia dintre gemeni. Elena Udrea a născut în îndepărtata Costa Rica, unde a întâmpinat probleme chiar și cu botezul fiicei sale, deoarece nu găsea o biserică ortodoxă unde să-și creștineze fetița.

Soarta i-a zâmbit Elenei Udrea, iar fosta mână dreaptă a președintelui Traian Băsescu a putut să se întoarcă din nou în țară, unde și-a creștinat fiica și unde își crește fetița cu ochi albaștri. Timpul a trecut, iar micuța a început să facă primii pași acasă, în România.

Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea
Cât de mare s-a făcut fetița Elenei Udrea

Adrian Alexandrov a publicat imaginea care i-a topit pe fani

Recent, tatăl fetiței, Adrian Alexandrov a postat o fotografie cu fiica sa pe rețelele de socializare, în care se vede cât a crescut micuța Eva. Nașterea fetiței a făcut-o pe Elena Udrea să fie mult mai sensibilă decât era înainte. Dacă ultima dată a plâns atunci când a murit tatăl său, Elena Udrea a recunoscut că de când a devenit mamaă plânge în fiecare săptămână.

În emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Elena Udrea a mărturisit înainte de Crăciun că a devenit mult mai sensibilă după ce a născut. „Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI