Veste de ultimă oră pentru Elena Udrea. DNA tocmai a anunțat oficial

Veste de ultimă oră pentru Elena Udrea. DNA tocmai a anunțat oficial
Veste de ultimă oră pentru Elena Udrea. Anunț oficial al DNA

Elena Udrea a primit o veste extrem de importantă din partea Direcției Naționale Anticorupție. Ce anunț oficial a făcut DNA?

Elena Udrea, veste de ultimă oră din parte DNA

Fostul ministru al Turismului a scăpat ca prin urechile acului de dosarul Microsoft! Amintim că aceasta a fost acuzată de către procurorul DNA Mihaela Moraru de trafic de influență, spălare de bani și fals în declarațiile de avere. Acum, se pare că ceasul cel bun a fost de partea Elenei Udrea. Direcția Națională Anticorupție a clasat dosarul în cauză din lipsă de profe, conform G4media.ro. Dosarul a fost deschis în anul 2013 în legătură cu derularea contractului de licențiere Microsoft unde Udrea ar fi pretins suma de 500.000 de euro pentru rezolvarea unor probleme.

Există indicii care atestă că banii ar fi fost retrași în mai multe tranșe, dar nimic mai mult decât atât, lucru care nu a ajutat deloc instanța, astfel ajungându-se în acest stadiu. Conform unor surse judiciare, procurorul de caz a clasat cazul din lipsă de probe, iar la dosar acum este în prim-plan doar denunțul lui Dinu Pescariu care a pretins că i-ar fi dat Elenei Udrea suma de 500.000 de euro. Fostul ministru al Turismului nu poate spera că a scăpat basma curată, pentru că a scăpat doar de o problem, urmând să dea piept cu încă trei dosare de corupție care se află pe rolul instanțelor – Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale ale lui Traian Băsescu din 2009.

Veste de ultimă oră pentru Elena Udrea
Veste de ultimă oră pentru Elena Udrea

„Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani ar fi avut loc”

„În anul 2013, pe fondul cercetărilor efectuate de Direcția Națională Anticorupție în legătură cu derularea contractului de licențiere Microsoft și a măsurilor asigurătorii dispuse față de un om de afaceri vizat de anchetă, Udrea Elena Gabriela ar fi pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justiție. Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani ar fi avut loc în mai multe tranșe în perioada iulie 2013 – februarie 2014”
DNA  – într-un comunicat, în 2015

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI