Cum a fost prins fumând, astăzi, Ludovic Orban! Premierul României a gafat-o grav de data aceasta, în public

Cum a fost prins fumând, astăzi, Ludovic Orban! Premierul României a gafat-o grav de data aceasta, în public
Cum a fost prin fumând Ludovic Orban?

Nouă gafă din partea premierului României! Cum a fost prins fumând de data aceasta Ludovic Orban. Cerințele impuse și de către el se pare că nu sunt valabile pentru însăși domnia sa.

Ludovic Orban, nouă gafă! Cum a fost prins fumând de data asta?

Pe premisa: „Fă ce spune popa, nu ce face popa”, Orban a arătat tuturor că se abate de la restricțiile pe care însăși aceasta le predică. Nu este indicat ca masca de protecție să fie purtată pe bărbie, lucru pe care l-a făcut premierul României pentru a trage adânc dintr-o țigară. Politicianul a fost fotografiat astăzi, 16 august, în timp ce fuma cu masca de protecție într-un mod nedorit. Forografia a fost publicată în mediul online de Florentina Jucan și a devenit extrem de rapid virală, ca cea în care petrecea alături de alți colegi de breaslă, înconjurați fiind de fum de tutun și băuturi alcoolice, într-o încăpere închisă.

Ludovic Orban, nouă gafă în public
Ludovic Orban, nouă gafă în public

A doua situația jenantă s-a petrecut de ziua sa de naștere, într-un birou din Guvern. Ulterior, după redeschiserea teraselor, Orban a fost surprins alături de colegi și consilieri la terasele din Centrul Vechi consumând alcool. Amintim că încă din 2015 nu mai este voie fumatul în incinte închise precum încăperi publice, stații de autobuz/tramvai care sunt împrejmuite sau baruri/cafenele/restaurante.

„Poartă mască de protecție corect! Îți poate salva viața”

„Poartă mască de protecție corect! Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris jurnalista în postarea de pe Facebook.