Adela Popescu, prima reacție după ce a ieșit din spital. Ce le-a transmis fanilor, în timp ce se afla în mașină

Adela Popescu, prima reacție după ce a ieșit din spital. Ce le-a transmis fanilor, în timp ce se afla în mașină
Adela Popescu, prima reactie dupa ce a iesit din spital

Duminică, 11 iulie, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară, atunci când băiețelul lor a venit pe lume. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au așteptat cu brațele deschise. Ce le-a transmis fanilor, în timp ce se afla în mașină.

Adela Popescu, prima reacție după ce a ieșit din spital

Acum, la trei zile de la fericitul eveniment, vedeta Pro TV a fost externată din spital. Extaziată la maxim că acum familia ei este mai numerosă cu un membru, Adela și-a anunțat fanii că medicii i-au dat voie să ia bebelușul acasă.

Soția lui Radu Vâlcan a fost externată din spital și se bucură de viața cu trei copii. Radu Vâlcan este, oficial, cel mai fericit tătic din România, bucurie pe care o împarte cu prietenii săi virtuali, ori de câte ori are ocazia.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, a spus Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Cum arată băiețelul Adelei Popescu

Adela Popescu a publicat o imagine cu băiețelul care doar ce a venit pe lume. Fiul celor doi a primit nota zece la naștere și cântărește 3600 de grame. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a născut după patru ore de travaliu.

„S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe.:))) Și face! Că e minunat, a luat notă 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă.❤️Ps: Anca Sultan, ne-a ieșit și de dată asta. Mulțumesc! Ps.2: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a spus Radu Vâlcan.