Cum a fost pedepsit un român de iubita lui, în plin scandal: ”Acum îl doare cu adevărat fundul”

Cum a fost pedepsit un român de iubita lui, în plin scandal: ”Acum îl doare cu adevărat fundul”
Cum a fost pedepsit românul de iubita lui

Pățania unui român din Spania care a încălcat ordinul de restricție obținut de partenera sa. Ce a făcut iubita acestuia ca să-l pedepsească este incredibil.

Cum a fost pedepsit un român de iubita lui

Autoritățile din Spania au de rezolvat un caz cu tentă aparent comică, dar foarte serios: un bărbat în vârstă de 49 de ani a ignorat ordinul de restricție împotriva sa obținut de cea care i-a fost alături mai mulți ani și a intrat în casa ei.

Inițial bărbatul a încercat să o convingă cu vorba bună, însă cearta a reizbucnit, așa că românul a început să o amenințe. Femeia furioasă a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și i l-a înfipt în fese bărbatului. Incidentul a avut loc în seara de 11 spre 12 octombrie, în Valencia.

Polițiștii și ambulanța au sosit la fața locului

Potrivit ABC, poliția și ambulanța au ajuns la fața locului după ce prietenul bărbatului a sunat și a anunțat că românul a fost înjunghiat de partenera sa din cauza unor neînțelegeri. Imediat, agenții l-au asistat de urgență pe bărbatul care avea o hemoragie severă în mușchiul fesier stâng, și datorită gravității l-au transferat la Spitalul General.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au găsit și obiectul cu care a fost rănit bărbatul, un cuțit de bucătărie cu lama însângerată de 15 centimetri. Femeia a fost dusă la secție și arestată preventiv, însă și românul va fi tras la răspundere, după ce polițiștii au aflat că tocmai încălcase un ordin de restricție.

Românul a fost arestat după ce a încălcat ordinul de restricție

Mai mult, bărbatul s-a ales cu o rană serioasă la nivelul feselor, dar medicii au reușit să-i oprească hemoragia. „Acum îl doare cu adevărat fundul, dar îl vor durea și altele pentru că a încălcat acel ordin”, s-au amuzat spaniolii, potrivit Adevărul.ro.

Românul a fost arestat și el, după ce oamenii legii au aflat că nu ar fi avut voie să intre în casa femeii. În momentul incidentului, în vigoare se afla o decizie emisă de Curtea de Violentă împotriva femeilor din Valencia, prin care i se interzicea bărbatului apropierea la mai puțin de 50 de metri de femeie. Cei doi se vor întâlni de acum doar la proces.

Acum il doare cu adevărat fundul
Acum îl doare cu adevărat fundul

Potrivit investigațiilor poliției, bărbatul nu a putut să-și ceară ajutor, deoarece femeia nu l-a lăsat să părăsească locuința. Ambii s-au prezentat în instanță, stabilind cazierul poliției doar pentru răniți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI